Lånemeglere

Finn den lånemegleren som passer deg best

Her finner du nyttig informasjon om de fleste norske lånemeglere og de tjenestene de tilbyr. Spar penger og tid ved å velge riktig megler. I denne listen finner du alle våre omtalte lånemglere (spesielt anbefalte:*):

Våre anbefalte lånemeglere

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse
Tilbud på lån fra nova finansEff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.

Lån fra Nova Finans


  • Uforpliktende og gratis
  • Lånebeløp: 5 000 – 500 000
  • Få tilbud om lån av flere banker

Enkelt skjema!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr Søk her!
Annonse

Unik informasjon om hver lånemegler

lanemegler-iconÅ skaffe lån kan være en tidkrevende prosess som følge av krav til dokumentasjon og utfylling av søknader. For å oppnå best mulig vilkår må du søke til et større antall banker, hvor en slik prosess kan trekke ut i tid. Lånemeglere lar deg benytte én enkel søknad og hjelper deg ved å forenkle prosessen betraktelig. De varierer i henhold til hvilke banker og kredittytere de samarbeider med, og stiller forskjellige vilkår og krav til den som søker lån. Har du for eksempel betalingsanmerkninger eller fast bosted utenfor landet? Her kan du lese hvilke regler som stilles og hvor mye du må tjene hvert år for å søke lån gjennom hver megler.

For å forstå hvordan lånemeglere opererer har vi forklart hvilke prinsipper som ligger i grunn for en lånesøknad. Derfor finner du også informasjon om kommisjoner, fortjeneste, kundeservice og tekniske løsninger. Mange lånemeglere tilbyr i dag tjenester som er fullt integrert med Bank-ID og dette gjør det mulig å identifisere seg på forhånd. Du finner også utfyllende informasjon om hvilke rentesatser som gjelder, samt eksempler på typiske kostnader relatert til forbrukslån, refinansiering og kredittkort.

Du spør deg kanskje hvorfor du burde benytte en lånemegler? Ganske enkelt vil de nå ut til et stort antall kredittytere på kort tid. Med økt konkurranse faller rentenivået på det produktet du tilbys. I prinsippet skjer dette på samme måte som de søkemotorene du bruker for å finne priser på hotell, leiebil og flyreiser. Den eneste forskjellen er at du må søke om produktet, og at det ikke stilles noen garanti for at lånet innvilges. I kategorien om lånemeglere finner du også en stor mengde nyttig informasjon om hvilke låneprodukter du burde benytte deg av.

Lær mer om bankene

bank-iconLånemeglere står ikke selv ansvarlige for utlån av penger, og derfor er det viktig å opplyse mer om de bankene som inngår i et slikt partnerskap. En grunn til dette er blant annet den tilgjengelige lånesummen, hvor noen få banker på markedet tilbyr høyere kredittgrenser enn andre. Lånemeglere i Norge samarbeider med forskjellige selskaper og vi har listet opp navnene på disse. Dette har betydning for rentevilkårene, tilgjengelig lånesum og generelle betingelser på den avtalen du inngår.

Ønsker du å lese mer om hver enkelt bank og de produktene som tilbys, oppfordrer vi deg til å besøke vår bankside. Her finner du informasjon om låneprodukter, rentevilkår og generelle betingelser på kredittytelse. Vi har også lagt inn litt enkel informasjon om noen banker i våre omtaler av lånemeglere med den hensikt å illustrere forholdet mellom partene i transaksjonen.

Du finner også en stor mengde nyttig informasjon om selskapenes kundeservice og kontaktmetoder. Som kunde er du avhengig av å søke hos et selskap som setter dine behov i fokus, og dette har vi lagt stor vekt på i våre vurderinger. Kontaktmetodene varierer og du kan i de fleste tilfeller nå frem gjennom epost, telefon og online chat.

Fordeler med lånemeglere

Her kan du også lese mer om de tekniske løsningene som tilbys av hvert selskap, hvor lånekalkulatoren er et eksempel på dette. Dette er en løsning som gjør det mulig å forutse den omtrentlige kostnaden på det finansielle produktet du søker om. Noen låneagenter gjør en bedre jobb på dette området enn andre, og i visse tilfeller kan du få hele betalingen brutt ned i spesifikke detaljer. Hvilke agenter som tilbyr dette har vi skrevet mer om på hver enkelt selskapsside, og du kan lære mer om de ulemper og fordeler som følger hver hjemmeside.

Noen av sidene er vanskelige å navigere, mens andre har en enkel og forståelig teknologisk infrastruktur. Hvilke sider som tilbyr hva kan du lese mer om i detalj under hvert selskapsnavn. Informasjonen som kreves varierer også fra selskap til selskap, og her kan du lære hvilke spørsmål som stilles av de fleste lånemeglere på forhånd. I noen tilfeller har vi også valgt å kontakte selskapene direkte for å sjekke hvordan kundeservice og brukervennligheten henger sammen.

Finn den lånemegleren som passer deg best i dag og spar penger.