yA Bank

yA Bank har en sterk tilstedeværelse i Norge. Med over 100 000 kunder og en variert tjenestetilbud har de lyktes med sin satsning.

Forbrukslån fra yA Bank

SantanderEff.rente:
16,7% 65000 5år Kost28908 Tot93908

yA Bank lån


 • Aldersgrense: 23 år
 • Nedbetalingstid: inntil 15 år
 • Rente: 8,95% - 21.90%Avdragsfri periode!

Lån 25 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse

ya-bankSom et stort finansielt konsern tilbyr banken et variert antall tjenester til sine kunder. Dette inkluderer alt fra kredittkort til forbrukslån. Selskapet er kjent for å tilby gunstige vilkår, og det gjenspeiler seg i den effektive renten på lånene. Et eksempel vi skal snakke nærmere om er forbrukslånet som tilbys av banken og de vilkårene som tilbys i en slik pakke. Hos banken kan du låne fra kr 15 000 til kr 400 000. Makssummen ligger godt over det man vanligvis finner hos banker i dette landet, og gir kundene økt fleksibilitet da de velger en finansieringsløsning. Utenom dette er gebyrene relativt lave. For eksempel betaler du i vårt regneeksempel et termingebyr på kr 30 og en etableringsavgift på kr 900. Du kan få innvilget en nedbetalingsperiode på hele 12 år, og lånet har en aldersgrense på 23 år. Det som virkelig skiller seg ut ved dette lånet er den lave effektive renten. Hos yA bank tilbys du i skrivende stund en effektiv rente på 15,83%. Dette er svært lavt sammenlignet med de fleste andre aktører, og gjør det til et utmerket lån. Det er viktig å merke seg at den effektive renten kan øke i de tilfeller hvor banken anser at låntaker har større risiko for mislighold. Rentesummen fastsettes som oftest på bakgrunn av en kredittvurdering hvor mange forskjellige variabler inkluderes. En slik vurdering resulterer i et stadfestet tall, med en score som ligger mellom 1 og 100. Desto høyere kredittvurderingen er, desto bedre vilkår vil man tilbys i låneavtalen. Det er viktig å påpeke at ingen utenom banken vet nøyaktig hvilke aspekter som inkluderes i vurderingen. Det kan være alt fra betalingshistorikk til bosted, alder og årlig bruttoinntekt. Et forbrukslån fra yA Bank tilbys uten krav til sikkerhet, og de legger ingen restriksjoner på hva du kan benytte pengene til. Du står med andre ord fritt til å kjøpe de varer og tjenester du selv ønsker Selskapet tilbyr også andre typer lån, hvor et godt eksempel er kredittkort. Les mer om forbrukslånet fra yA bank her.

Kredittkort fra yA Bank

Ya Bank kredittkortEff. 21,92% 20K o/12 m. Tot 22.102

Ya bank Kredittkort


 • Unikt fordelsprogram
 • 100 % gebyrfritt
 • Gratis kontantuttak i utlandet

Høy kredittgrense!

Rabatter på alle kjøp
Bestill her!
Annonse

Kredittkort fra yA Bank har en del restriksjoner. For det første kreves det at søker har fylt 20 år, og man må ha en minimumsinntekt på kr 200 000 brutto hvert år. De som sitter med betalingsanmerkninger har heller ikke tilgang på produktet, og man må kunne fremskaffe riktig dokumentasjon. Kortet kommer med sin egen fordelsportal hvor du som kunde kan velge mellom forskjellige tilbud. Per 31/08/15 kan man velge mellom følgende kategorier: – 5% avslag på all netthandel i Norge. – 4% rabatt på alle dagligvarer. – 5% rabatt på handel i utenlandsk valuta – 2% rabatt på hva som helst (utenom kontantuttak og fakturabetalinger).
Grensen strekker seg til kr 10 000, som betyr følgende. Handler du dagligvarer for kr 10 000 i August måned vil du kunne dra nytte av kr 400 i cashback. Ettersom kortet lar deg velge hvilken cashback du ønsker er det mulig å tilpasse dette etter dine individuelle behov. Rabattene innvilges først når man mottar faktura for neste måned. Da vil selskapet ha trukket fra den summen man opparbeidet seg så fremt kjøpet samsvarer med den cashback kategorien du valgte. Utenom dette har kredittkortet en del andre betingelser man burde være klar over. For det første har kortet en total kredittramme på kr 100 000, som samsvarer med de fleste andre tilbud på markedet. I tillegg kan du få en betalingsutsettelse på 50 dager totalt hver gang. Du kan også dra nytte av en gratis reiseforsikring så fremt du betaler med enn 50% av reisebeløpet med kortet. Utenom dette har kortet ingen gebyrer, som skiller seg ut i positiv retning. Du betaler med andre ord ingen gebyrer per termin, eller for å motta faktura. Banken opererer med følgende regneeksempel ved bruk av kredittkortet. Låner du kr 15 000 med nedbetaling over 12 måneder blir du belastet med en nominell rente på 20,80%. Den effektive renten beløper seg til 22,90%, som medfører en sluttsum på kr 16 744. Hos yA Bank får man tilbudt mer enn kun forbrukslån og kredittkort. De tilbyr også lån til kjøp av bil, båt, caravan og motorsykkel. Selskapet har dessverre ingen tilbud om boliglån, men sannsynligvis er dette noe kundene vil bli tilbudt i framtiden. Noe som burde fremheves er den gode kundeservicen som tilbys. Det er enkelt å komme i kontakt med selskapets representanter og man kan velge mellom epost og telefon. Selskapet har hovedkontor i Oslo og åpningstidene er 08.00 – 16.00 Mandag til Fredag. Som internettbank er de avhengig av å kunne tilby en jevn og rask service til sine kunder. På hovedkontoret sitter det et større antall kundebehandlere og besvarer spørsmål på løpende basis.

Hva gjør yA Bank unik?

For det første kan banken vise til en svært høy dekningsgrad i henhold til innskutt kapital. Banken har til enhver tid over 15% av innskuddene tilgjengelig som likvide midler. Dette er mer enn hva myndighetene krever per dags dato, og gjør banken til en solid aktør dersom de finansielle markedene blir urolige. Videre er banken medlem av det norske sikringsfondet. Det betyr at den skyter inn en fast årlig sum i fondet i bytte mot at deres kunder blir sikret mot tap ved en eventuell konkurs. Banken har også satt til side en høy kapitalreserve som gjør den bedre egnet til å håndtere dårlige tider på markedet. Den siste tiden har man kunnet lese mye om Finanstilsynet og dets bekymringer iht. dekningsgraden i norske banker. Det har jevnlig blitt stilt spørsmål om hvorvidt norske banker evner å håndtere finansiell urolighet. yA Bank har fokusert denne problemstillingen, og gått lenger enn de fleste andre norske banker for å sikre seg mot tap. yA Bank passer godt for de som håndterer sine finansielle forpliktelser på internett. Er man vant til å betale regninger elektronisk er det ikke noe.

SantanderEff.rente:
16,7% 65000 5år Kost28908 Tot93908

yA Bank lån


 • Aldersgrense: 23 år
 • Nedbetalingstid: inntil 15 år
 • Rente: 8,95% - 21.90%Avdragsfri periode!

Lån 25 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse
Ya Bank kredittkortEff. 21,92% 20K o/12 m. Tot 22.102

Ya bank Kredittkort


 • Unikt fordelsprogram
 • 100 % gebyrfritt
 • Gratis kontantuttak i utlandet

Høy kredittgrense!

Rabatter på alle kjøp
Bestill her!
Annonse