Tre gode grunner til å søke om forbrukslån i dag

Forbrukslån

Vurderer du å søke om et forbrukslån? Her gir vi deg tre unike grunner til hvorfor du burde søke om et forbrukslån i dag.

Oppfyll dine ønsker

De fleste av oss sitter med et ønske om å kjøpe en spesiell ting. Dette kan være alt fra båter, til en lang ferie for hele familien. Med faste månedlige inntekter tar det som regel svært lang tid å spare opp de nødvendige summene, og derfor må man ofte vente i flere år før man kan gå til innkjøp av det man drømmer om. Forbrukslån gir deg derimot muligheten til å kjøpe dette i dag, ved hjelp av billig finansiering.

Kjøper du det du alltid har drømt om vil det hjelpe deg på veien videre. Du kan dra nytte av et produkt du vanligvis hadde måttet vente lenge på, og dette gir deg større glede. Har du en hobby, eller noe du brenner for? Et slikt lån hjelper deg å finansiere dette til en lav sum, og desto tidligere du søker, desto raskere får du tilgang på varen.

Lave kostnader

Spar penger til det du trengerHusk at rentenivået aldri har vært lavere i Norge. Bankene er i stor konkurranse med hverandre og kan tilby deg effektive renter helt ned til 7% av lånesummen. Dette gjør det billig å søke i dag, men man vet aldri hva som skjer i framtiden. Det gjelder å være tidlig ute og benytte seg av de tilgjengelige markedsforholdene. De neste årene er det mulig at rentene igjen skyter i været, og at forbrukslånet blir mye dyrere.

Er du dermed tidlig ute kan du dra glede av en lavere finansieringskostnad. De lave rentene vil mest sannsynlig holde seg stabile et par år framover, men så fort Øystein Olsen og sentralbanken øker rentene vil insentivet forsvinne. Kjapp deg med å søke om forbrukslån, slik at du kan ta glede av de økonomiske fordelene.

Bankene vil ha deg som kunde

Digitaliseringen av lånesøknader på nett har ført til økt tilgjengelighet for de som ønsker å søke om lån. I dag har du mulighet til å bruke dataprogrammer for å søke fram de billigste lånene på markedet. Det finnes et stort antall banker på markedet som sloss om å ha deg som kunde. Dette er noe du burde bruke til din egen fordel ved å fremforhandle gunstige vilkår.

Benytter du deg av forbrukermakten din står du sterkere i forhandlingene med långiveren. Det er ikke godt å vite hvor lenge bankene vil fortsette den harde konkurransen, og dette kan snu så fort rentene igjen øker. Vær derfor tidlig ute ved å søke forbrukslån i dag. Fordelene med å søke tidlig er sterke, og det gjelder å dra nytte av disse markedsforholdene.

Bank NorwegianEff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år,Tot. 95.872,

Bank Norwegian lån


  • Best i test!
  • 18 års aldersgrense
  • Inntil 15 års nedbetalingstid

Brukernes favoritt!

Fra 5 000 til 500 000kr i lån
Søk her!
Annonse
OPP Finans Eff. 18,35%, 65 000,- o/5 år.Kost 32 784,- Totalt 97 784 kr.

OPP Finans


  • God minimumsrente
  • Tilbyr refinansiering
  • Mulighet for lang nedbetalingstid

Lav nominell rente

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse
LendoEff. rente 9,61%, kr.150 000,- o/5 år, Tot.: 195 720,

Lendo


  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Tillater medsøker
  • Konkurransedyktig rente

Uforpliktende søknad!

Lån 10 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse