Nordax Lånet er et gunstig forbrukslån

Med Nordax Lånet kan du realisere alle dine drømmer og ønsker. Lave renter og god kundeservice gjør lånet til en vinner i markedet.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Fordeler med Nordax Lånet

nordaxEt forbrukslån kommer uten krav til benyttelsesområde, og det er usikret. Det betyr at banken ikke legger seg opp i hva du benytter pengene til, samtidig som det ikke kreves pant i eksisterende eiendeler. Lånet utstedes av den svenske Nordax banken, som er en nisjebank med sterk tilstedeværelse i Norden. De har spesialisert seg på tilbud av gunstige forbrukslån til norske, svenske, danske og finske forbrukere. Dette er en bank som anbefales av flere grunner, noe vi skal snakke mer om her.

Med et Nordax Forbrukslån har du muligheten til å låne inntil kr 400 000, som er en av de høyeste tilgjengelige summene på markedet. Dette gir deg som kunde økt fleksibilitet i hvilke tjenester og produkter du velger å kjøpe. Lånet brukes ofte til finansiering av oppussing, men også som en buffer til å dekke opp hverdagslige utgifter. Med en høy lånesum vil man anta at rentene også er høye, men det er ikke tilfellet. Nordax Bank kan tilby deg et av markedets laveste rentevilkår sammen med en lang nedbetalingstid. Dette gir deg som kunde en god fleksibilitet og sørger for at lommeboken holder seg veltrimmet.

Rentenivået på et forbrukslån fra Nordax Bank settes etter en individuell vurdering. På bakgrunn av din inntekt, gjeld og øvrige forpliktelser vil banken kalkulere den risikoen som følger med lånet. Har du en solid privatøkonomi, fast jobb og lav gjeldsgrad kan du bli tilbudt et gunstig rentenivå. I skrivende stund opererer banken med en nominell rente mellom 7,9% og 18,9%. Det er viktig å merke seg at dette ikke reflekterer totalkostnaden da det vil tilkomme et gebyr per termin og for etablering. Likevel er et slikt rentenivå særdeles gunstig og det illustrerer bankens fokus på kundeverdi.

Du har også muligheten til å nedbetale lånet over 15 år som er den desidert lengste tidsperioden tilgjengelig på det norske markedet. Dette gir deg økt fleksibilitet ved at de månedlige nedbetalingene faller betraktelig. Husk også at en søknad om lån hos Nordax Bank er fullstendig uforpliktende, og at du ikke betaler noe før lånet innvilges og papirer er blitt signert.

Videre skal vi snakke litt generelt om lånet, og hvordan du går frem for å søke.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Slik skaffer du Nordax Lånet

Skjermbilde fra Nordax lån sine hjemmesider

Skjermbilde fra Nordax lån sine hjemmesider

Å skaffe et forbrukslån hos Nordax Bank er enkelt takket være de teknologiske løsningene og en velfungerende hjemmeside. Det første du blir møtt av er en lånekalkulator som lar deg trykke inn ønsket lånesum og nedbetalingsperiode. En artig funksjon er muligheten til å legge inn en egen rentesats med påfølgende resultat. I dag opererer de fleste banker med lånekalkulatorer som har en egen fast rentesats. Ønsker du å legge inn en ekstra margin kan du derfor velge din egen rentesats etter eget forgodtbefinnende. Etter å ha fylt inn den nødvendige informasjonen blir du videresendt til en ny side. Her må du fylle inn navn, personnummer og hvilket sted du hørte om Nordax. Når dette er ferdiggjort klikker du deg videre, og du kan lese framgangen på en egen tidslinje ovenfor. Denne viser deg hvor langt du har kommet prosessen og hvilken informasjon som gjenstår.

promo-tlg-041214Når du har fullført hele søknaden sendes den inn til Nordax for vurdering. Vær forberedt på at banken vil kreve informasjon om inntekt og eksisterende gjeldsforpliktelser. Måten dette gjøres på er at man sender inn kopier av sine siste to lønnsslipper samt forrige års selvangivelse. Er du selvstendig næringsdrivende kan dette kravet være litt mer rigid, og ofte blir du bedt om å dokumentere inntekt hele 2 år tilbake i tid. Dette burde likevel ikke være et nevneverdig problem ettersom du kan benytte det eksisterende regnskapet for bedriften. Når banken har mottatt dokumentene vil de gjøre en totalvurdering av søknaden og sende deg et lånetilbud.

Du står fritt til å avslå eller akseptere denne avtalen etter eget forgodtbefinnende. Mener du at rentesatsen er for høy kan du også kontakte banken og be om at den senkes. Det verste som kan skje er jo tross alt at du mottar et nei. Vi har valgt å sette inn et regneeksempel fra bankens nettside slik at du kan gjøre deg kjent med dette på forhånd.

Her velger man å låne kr 65 000 over en periode på 5 år, og den effektive renten er fastsatt til 18,17%. I den effektive renten er det inkludert gebyrer for etablering av lånet og en terminkostnad. Endelig sum ved endt nedbetaling er kr 96 238, som betyr at den isolerte rentekostnaden tilsvarer kr 31 238. Det betyr i praksis at du ender opp med å betale kr 520 per måned kun for å låne pengene. Det kan sies å være en god løsning for de som er ute etter gunstig finansiering.

Videre skal vi snakke litt om selve banken, dens filosofi og tekniske løsninger.

Kort om Nordax Bank

activitySom kunde hos Nordax Bank kan du føle deg sikker på at dine rettigheter blir godt ivaretatt. Ønsker du å snakke med en kundebehandler om Nordax Lånet, eller har spørsmål relatert til andre ting kan du ta kontakt på telefon 21 54 44 00. Banken har sin registrerte adresse i Sverige på Gävlegatan 22, 113 30 Stockholm og det er der all kommunikasjon sendes.

Enda banken er svensk har de mottatt konsesjon fra det norske Finanstilsynet til å drive utlånsvirksomhet i Norge. Dette er viktig å merke seg ettersom alle banker innen denne bransjen må besitte de riktige tillatelsene. Å søke om Nordax lånet er som sagt svært enkelt, og du kan sende inn en søknad i løpet av noen få minutter. Det er tydelig at banken har lagt mye arbeid i å utvikle en kundevennlig nettside med gode kontrollmekanismer. Når du går inn på siden blir du møtt av et stilig og rent design med sterke farger. Til forskjell fra mange andre banker har Nordax latt være å legge inn mye unødvendig reklame på forsiden. Dette styrker inntrykket av Nordax Bank som en seriøs og veldreven aktør på det norske utlånsmarkedet. Det er enkelt å navigere på siden og de har valgt et enkelt oppsett med fokus på lån, sparing, kundeservice og startside. Les mer om Nordax bank.

I tillegg burde du merke deg muligheten for elektronisk signering av låneavtalen ved hjelp av Bank-ID. Dette er en løsning som gjør det mulig å legge inn en juridisk bindende signatur på bankens nettside, og du slipper dermed å vente på et brev i posten. Sistnevnte kan ta inntil én uke, og dersom det sendes fra Sverige vil tiden øke ytterligere. En slik løsning gjør det også lettere for banken å verifisere din identitet, og du kan enkelt og trygt legge inn en søknad uten ekstra omkostninger.

Du har også muligheten til å benytte Nordax Lånet for refinansiering av eksisterende gjeld og forpliktelser. Dersom du sitter med mange ubetalte regninger og dyre finansielle krav er dette en løsning du burde vurdere. Til forskjell fra en del andre banker lar Nordax deg låne en betydelig sum(maksimalt kr 400 000), og dette holder til å dekke omtrent alle kortsiktige krav man måtte sitte med. Et godt eksempel på dette er gjeld relatert til kredittkort og varefinansiering, hvor disse løsningene ofte bærer en særdeles høy effektiv rente. For eksempel, hvis disse lånene har en effektiv rente på 35% ville det vært uklokt og ikke skaffe et billigere lån hos Nordax Bank.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse