Skaff forbrukslån på dagen hos yA Bank

Leter du etter et forbrukslån med rask utbetaling? yA Bank hjelper deg, og kan samtidig tilby deg en av markedets beste rentenivåer.

SantanderEff.rente:
16,7% 65000 5år Kost28908 Tot93908

yA Bank lån


  • Aldersgrense: 23 år
  • Nedbetalingstid: inntil 15 år
  • Rente: 8,95% - 21.90%Avdragsfri periode!

Lån 25 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse

Fordeler med forbrukslån fra yA Bank

ya-bank-forbrukslanyA Bank tilbyr et av markedets desidert beste forbrukslån, og vi skal her forklare deg hvorfor. For det første har lånet den høyeste tilgjengelige lånesummen man finner noe sted i Norge. Du kan velge å låne inntil kr 500 000, som gir deg økonomiske muskler til å betale for det du måtte trenge. Lånet er også usikret og det stilles ingen krav til anvendelse. Det betyr ganske enkelt at yA Bank ikke vil legge seg opp i hvordan du benytter pengene, og at du slipper strevsomme spørsmål relatert til dette. Et usikret lån betyr at du ikke må stille pant i noen av dine eksisterende eiendeler, og at disse ikke vil automatisk tvangsselges dersom du glemmer å innbetale et månedlig avdrag. Det er selvfølgelig viktig at man betaler tilbake de pengene man skylder, men du nyter likevel en ekstra sikkerhet på dette området.

En høy tilgjengelig lånesum er likevel ikke det eneste du drar nytte av med et forbrukslån fra yA Bank. Du kan faktisk velge å nedbetale lånet over hele 15 år, som også er den høyeste tidsperioden tilgjengelig på markedet. yA Bank har valgt en bevisst strategi hvor de tilbyr lån av høy klasse for å tiltrekke seg kunder. I våre tidligere vurderinger har vi kun truffet på et fåtall andre banker som kan tilby et liknende tjenestetilbud til sine kunder. Rentenivået er også særdeles gunstig, og vi skal snakke mer om dette videre.

Hos yA Bank har du muligheten til å skaffe et lån med effektiv rente f.o.m 9,52%, som er en av de laveste tilgjengelige satsene på markedet. Det endelige rentenivået vil naturligvis bestemmes individuelt, men det er fullt mulig å oppnå slike satser så fremt du har en stabil privatøkonomi. For å illustrere de lave kostnadene med et forbrukslån fra yA Bank har vi valgt å sette opp et enkelt regneeksempel som vi baserer på selskapets opplysninger.

Her har vi lagt inn et etableringsgebyr på kr 900 og et termingebyr på kr 35. Lånet beløper seg til kr 50 000 med en nedbetalingstid på 8 år, og den effektive renten er satt til 12%. I dette tilfellet ender du opp med å betale et terminbeløp på kr 862. Sistnevnte inkluderer renteomkostninger på kr 509 samt ekstragebyrer på kr 35. Da lånet er ferdig nedbetalt vil du ha endt opp med å betale totalt kr 82 783. Det kan sies å være en svært god avtale fra et finansieringsperspektiv.

SantanderEff.rente:
16,7% 65000 5år Kost28908 Tot93908

yA Bank lån


  • Aldersgrense: 23 år
  • Nedbetalingstid: inntil 15 år
  • Rente: 8,95% - 21.90%Avdragsfri periode!

Lån 25 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse

Slik skaffer du forbrukslån fra yA Bank

Skjermbilde fra Ya banks hjemmeside

Skjermbilde fra Ya banks hjemmeside

Før vi beskriver selve låneprosessen er det viktig å merke seg de kravene banken stiller til sine søkere. For det første må man ha fylt 20 år og det kan ikke være registrert noen betalingsanmerkninger på søkerens navn. Det finnes banker som lar deg søke om lån i de tilfeller hvor du har en betalingsanmerkning, men disse er i et lite mindretall og rentene er oftest astronomisk høye. Det er også et krav om at du har en fast årlig inntekt som må overstige kr 250 000 da dette viser banken at du har en betalingsevne og kan gjøre opp for deg som avtalt.

Å søke om selve lånet er svært enkelt og du begynner med å benytte lånekalkulatoren på selskapets hjemmeside. Her legger du inn ønsket lånesum og nedbetalingsperiode og du vil deretter motta et omtrentlig renteanslag i retur. Banken har også en svært interessant tilleggsløsning hvor du kan velge å legge inn en ønsket avdragsfrihet på inntil 3 år. Det betyr at du slipper å betale noe som helst i avdrag for de første 2 årene i bytte mot en ekstra rentekostnad. Dette er et spennende konsept som vi skulle ønske flere banker kunne tilby.

Etter å ha lagt inn ønsket lånesum og nedbetalingsperiode kan du lese av et omtrentlig anslag på den månedlige terminkostnaden. Dette er et ord som viser til den samlede kostnaden mellom renter og nedbetaling per måned. Når du klikker deg videre blir du bedt om å oppgi en del personinformasjon om slike ting som inntekt, bosted, gjeld og arbeidsgiver. Alle disse spørsmålene er ment å hjelpe banken danne seg et bilde av din betalingsevne. Betalingsevnen din reflekteres vanligvis i det som heter en kredittscore. Dette er et fastsatt nummer mellom 1-100, hvor det høyeste tallet samsvarer med den beste kredittverdigheten.

Når du har fylt ut all informasjon om deg selv må du godta bankens vilkår. Disse vilkårene sier at banken kan innhente informasjon om deg og foreta en kredittvurdering med ditt samtykke. Jmf. norsk lovgivning må du også motta en kopi av det resultatet banken mottar etter kredittvurderingen. Dette kalles ofte for et gjenpartsbrev, og er ment å kunne gi deg innsyn i hvilke opplysninger banken har på deg.

Etter å ha sendt inn søknaden vil den behandles fortløpende av én av bankens ansatte. yA Bank er kjent for å ha en svært rask behandlingstid, og du vil ofte få svar samme dag som du søker. Skjer alt innen normal tid vil du kunne motta forbrukslånet på konto 1-2 virkedager etter søknaden ble sendt inn.

Les videre for å lære mer om banken og dens kundefilosofi.

Litt om yA Bank

Gode tekniske løsninger er et av stikkordene hos yA Bank og dette reflekteres i designet på hjemmesiden og muligheten for å signere lånet elektronisk. Her kan du benytte Bank-ID til å signere dokumentet på nett. Det sparer deg for verdifull tid og du slipper å vente på en langsom postgang. Foruten dette er nettsiden svært enkel å benytte, og den benytter et rent design. Fargene hvitt og lilla er gjengangere på siden, og det er ikke listet noen unødvendig informasjon og reklame. Med lyse farger og et rent design er det enklere å finne frem til ønskelig informasjon.
Vi har også lagt merke til de opplysninger man finner om angrerett og kunders rettigheter. Som kunde burde man være klar over et par viktige aspekter ved inngåelse av forbrukslån. Den første er muligheten for å innfri et lån før utløpsdato, og det andre er angreretten. Som kunde har du muligheten til å angre på inngåelsen av et lån innen to uker etter utbetaling. Vi mener at yA Bank gjør en god jobb på dette området ved å opplyse kundene om deres rettigheter.

yA Bank ble grunnlagt i 2006 av Nordmenn som hadde et ønske om å tilby nisjetjenester til landets bankkunder. Banken vokste raskt, og kunne innen et par år vise til en omsetning som oversteg kr 100 millioner. Fra og med begynnelsen har yA Bank hatt et sterkt kundefokus og ønske om å tilby billige finansielle tjenester. På grunn av sin sterke vekst og popularitet ble den tidlig omtalt som et oppkjøpsobjekt. Spådommene om oppkjøp ble realisert da svenske Resurs Bank valgte å legge inn bud på alle aksjene i 2015.

Husk at yA Bank også tilbyr flere tjenester enn kun forbrukslån. Du har også muligheten til å søke om refinansiering og dermed innfri gammel gjeld til et lavere rentenivå enn du ellers ville betalt. Dette er en ypperlig løsning for de som sitter med flere ubetalte regninger med høy effektiv rente. Slike krav stammer ofte fra dyr kredittkortgjeld og varefinansiering hvor man ender opp med å betale mer enn nødvendig.

La oss si at du for tiden har utestående krav på 50 000 med en nedbetalingstid på 1 år, og at denne gjelden har en effektiv rente på 30%. Det betyr i teorien at du må betale kr 30 000 kun i rentekostnader på denne pengesummen. Benytter du et forbrukslån fra yA Bank til å nedbetale denne gjelden kan du fort spare en betydelig sum med penger. La oss si at du klarer å senke den effektive renten til 20%, hvilket medfører at du sparer kr 10 000 gjennom refinansiering. Det skal kun noen enkle grep til for å lempe på de månedlige økonomiske utgiftene, og vi anbefaler deg å kontakte banken i dag dersom du ønsker refinansiering.

SantanderEff.rente:
16,7% 65000 5år Kost28908 Tot93908

yA Bank lån


  • Aldersgrense: 23 år
  • Nedbetalingstid: inntil 15 år
  • Rente: 8,95% - 21.90%Avdragsfri periode!

Lån 25 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse