5 forbrukslån med lav effektiv rente

Noen forbrukslån på markedet skiller seg positivt ut. Her har vi skrevet om 5 långivere som tilbyr gunstige vilkår og lave renter.

Lendo.no gir deg oversikt

Før vi snakker om de individuelle lånene burde du vite om noen av søketjenestene som finnes på nett. Et av landets mest populære alternativ er Lendo. Søketjenesten fungerer som en finansagent, og lar deg sammenligne alle lån på markedet i henhold til lånesum, nedbetaling og rentenivå. Du slipper også å søke etter lånene individuelt. Ved å sende inn én søknad får du fort svar fra alle de långiverne som er interessert. Du er i stand til å sortere ut lånene du ikke ønsker på forhånd, og dette sparer deg for tid. Benytt derfor Lendo.no hvis du ønsker å forenkle søknadsprosessen.

LendoEff. rente 9,61%, kr.150 000,- o/5 år, Tot.: 195 720,

Lendo


 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Tillater medsøker
 • Konkurransedyktig rente

Uforpliktende søknad!

Lån 10 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse

Det første lånet vi vil nevne kommer fra Bank Norwegian. Selskapet er som kjent et deleid datterselskap av Norwegian Air. De tilbyr mer enn kun lave priser på flyreiser, og banken er et godt eksempel på dette. Her kan du få forbrukslån for inntil kr 500 000, som er et av de aller høyeste beløpene på markedet. I tillegg kan selskapet lokke med andre gode vilkår. Du får en nominell rente så lav som 8,99% og kan signere dokumentet elektronisk på nett ved hjelp av Bank ID. Dette sparer deg for mye tid og ressurser da du unngår postgang og krav om skriftlig signering. Etableringsgebyret er også relativt lavt á kr 950, og du får en nedbetalingsperiode på inntil 15 år. Dette er et av landets desidert beste lån, og noe du burde vurdere da du søker. Den effektive renten som tilbys går fra 9,59%. Det neste lånet på listen vår heter Re:Member Lev

Forbrukslån fra Re:Member og OPP Finans

re:member Black MasterCard

re:member MasterCard


 • 25% rabatt i 200+ nettbutikker!
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • 150 000 kr i kredittgrense
Gebyrfritt mastercard!

52 dagers rentefritt


Bestill her!
Annonse

Re:Member eies av et bankkonsortium som består av Barclays Bank og Swedbank. De har lyktes i å kapre norske kunder ved å sette ned rentenivået og samtidig tilby andre gode vilkår. For det første tilbyr de lån inntil kr 350 000, og dette holder for de aller fleste. Utenom dette kan du nedbetale lånet over 12 år, noe som gir deg bedre fleksibilitet. Selskapet har også spesialisert seg på refinansiering, og tilbyr jevnlig kundene sine et større lån for å dekke mange forpliktelser. Kanskje mest innbydende er den lave nominelle renten, hvor du kan oppnå så lite som 7,95% årlig. Dette er mye lavere enn de aller fleste konkurrenter på markedet. Les videre for å lære mer om det neste lånet på listen, OPP Finans.

OPP Finans Eff. 18,35%, 65 000,- o/5 år.Kost 32 784,- Totalt 97 784 kr.

OPP Finans


 • God minimumsrente
 • Tilbyr refinansiering
 • Mulighet for lang nedbetalingstid

Lav nominell rente

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse

Dette selskapet eies av Gjensidige Bank og er en aktør som fokuserer på forbrukslån. Det som gjør selskapet attraktivt er den lave effektive renten du kan oppnå. Selskapet gir deg i noen tilfeller effektive renter fra 7,98% og dette gjør lånet til et av markedets billigste. Her har du også god fleksibilitet ved at du får tilbud om nedbetaling over 15 år. Da det gjelder gebyrer krever selskapet et termingebyr på kr 50, og et etableringsgebyr på kr 950. Dette ligger på linje med de fleste andre långivere. Merk deg også den høye lånesummen som tilbys, ved at du kan skaffe inntil kr 500 000 hos selskapet. Det neste produktet på listen vår heter Santander privatlån.

Forbrukslån fra Santander Bank

SantanderEff.rente 15,7 %, kr 125 000 o/2 år. Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379

Santander Flexilån


 • Aldersgrense: 25 år
 • Nedbetalingstid: inntil 15 år
 • Rente: 7,90% - 21,90%


Valgfri nedbetalingstid

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse

Santander er et spansk finanskonsern som nylig gjorde inntog på det Norske markedet. De kjøpte virksomheten til det som tidligere var kjent som GE Money Bank og konsoliderte tjenesten med sin egen virksomhet. Selskapet er kjent for god kundeservice og gunstige nedbetalingsvilkår. De har valgt å fortsette i samme stil med låneproduktet Santander Privatlån. For det første gir lånet deg adgang til inntil kr 350 000 årlig, og det har i tillegg svært lave gebyrer.

Hos Santander betaler du ikke etableringsavgift, og termingebyret ligger på kr 70. De behandler også søknaden veldig raskt og kan vise til høy kundetilfredshet. På bakgrunn av informasjonen selskapet deler på sin egen side kan man oppnå en effektiv rente så lav som 8,56% årlig. Dette forutsetter en kredittsjekk og at man har en solid privatøkonomi. Det siste låneproduktet på listen vår utstedes av Komplett Bank og heter Fleksibelt lån.

Forbrukslån fra Komplett Bank

Komplett BankEff. 16,9%, 65K 5år, Kost. 29 333, Totalt 94333

Komplett Bank


 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Tillater medsøker
 • Konkurransedyktig rente

Fleksibel tilbakebetaling

Lån 10 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse

Komplett Bank er en «spinoff» fra den mer kjente elektronikkforhandleren. Med produktet «fleksibelt» kan du låne inntil kr 400 000. Dette er mindre enn hva andre aktører tilbyr, men er likevel mer enn nok til å oppfylle de fleste behov og nettopp fleksibilitet. Banken skiller seg ut ved å kreve etableringsgebyr som varierer i henhold til lånesum. I skrivende stund ligger denne mellom kr 450 og kr 1 950. Du betaler ikke årsgebyr og kan ta ut penger i minibank gratis. Dette er et positivt aspekt som burde fremheves. Til gjengjeld har kortet et termingebyr på kr 35 som ligger litt under det man som oftest ser blant långivere.

Selskapet kan også tilby gunstige renter og operer med sitt eget priseksempel. Ettersom avgifter til etablering varierer med lånebeløp kan det være mer passende å benytte den nominelle renten. Selskapet tilbyr i skrivende stund en nominell rente mellom 7,9% og 19,9%. Den prosenten du må betale avhenger i stor grad av din kreditthistorie og privatøkonomi. I et lovpålagt priseksempel kan selskapet vise til en effektiv rente på 16,9%. Dette forutsetter at man låner kr 65 000 med løpetid på 5 år. Her er det også inkludert et etableringsgebyr på 640. Totalsummen etter perioden beløper seg til kr 94 333. Produktet har en litt høyere effektiv rente enn tidligere nevnte selskaper, men gjør opp for dette med lave gebyrer.