Lånemegleren skaffer deg gode tilbud på lån

Lånemegleren tilbyr en allsidig tjeneste med en rekke alternativer for lån. Her kan du låne penger til bil, båt, forbruk og mye annet.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Slik benytter du lånemegleren

lanemegleren-noLånemegleren er som navnet tilsier en agent for videreformidling av lån i Norge. Som en mellommann driver de ikke egen bankvirksomhet, og er ikke underlagt de strenge restriksjonene for bankvirksomhet som utestedes av Finanstilsynet. Forretningsstrategien fokuserer på norske kunders behov, og forenkling av den søknadsprosessen man må gjennom for å oppnå kreditt. Når du søker om lån kan det fort ta 30-40 minutter å fylle ut selve søknaden. I tillegg må du samle sammen nødvendig dokumentasjon med kopier av lønnslipper og tidligere selvangivelser. Dette tar mye tid å gjennomføre og derfor er det ikke praktisk å sende søknader til en lang rekke banker. Lånemegleren forenkler denne prosessen, og hjelper deg fylle ut informasjonen på korrekt måte. De skiller seg ut ved å tilby en lang rekke tjenester til sine kunder samtidig som de setter kundenes behov i fokus.

Vi har tatt en titt på hjemmesiden for å lære mer om det selskapet kan tilby. De tilbyr nå videreformidling av refinansiering, forbrukslån, boliglån, billån, båtlån og smålån. Disse produktene skiller seg fra hverandre på en rekke områder, og derfor er det viktig å være klar over både fordelene og ulempene med hver løsning. Vi har valgt å fokusere på forbrukslån og den prosessen du må følge for å søke på selskapets side. Det første som slår oss er den gunstige lånekalkulatoren som selskapet opererer med. Her kan du sette inn informasjon om hvor mye du ønsker å låne og hvilken nedbetalingstid du foretrekker. Resultatet blir et anslag på terminbeløp, rentebeløp og din månedskostnad. Dette er en tjeneste som mangler hos mange av de låneformidlerne vi har besøkt tidligere, og den verdsettes derfor høyt.

Rentebeløpet er forøvrig den isolerte kostnaden du betaler for å låne pengene, mens terminbeløpet referer til nedbetalingen på lånet. Sammen utgjør disse to summene den totale månedlige belastningen, og fungerer derfor som et godt referansepunkt da kostnadene skal vurderes. I tillegg til kalkulatoren opererer selskapet med et lovpålagt regneeksempel som hjelper kundene anslå kostnaden som følger et forbrukslån. I dette eksempelet låner man kr 65 000 over en periode på 5 år, og det tilkommer et gebyr for etablering på kr 900. Dette medfører så en effektiv rente på 17,89% som kan sies å være et realistisk anslag. Totalt ender man opp med å betale den nette sum av kr 96 030, som tilsvarer en isolert rentekostnad på kr 31 030. Det betyr at du hvert år kun betaler kr 6 206 kun for å låne denne førstnevnte summen.

Legg merke til noen av fordelene som følger et lån til forbruk. Blant annet stilles det ikke krav til sikkerhet i dine eksisterende eiendeler, og det betyr at banken ikke vil tvangsselge det du sitter med for å dekke inn lånet. Dette forutsetter selvfølgelig at kravet ikke sendes inn til namsmannen. I tillegg stilles det ingen krav til hva du velger å benytte pengene til, og det står i sterk kontrast målt opp mot andre typer lån. For eksempel vil du alltid måtte benytte lånesummen til å kjøpe hus og hjem dersom du får innvilget et boliglån. Det samme gjelder for en rekke andre låneprodukter som bil, båt og refinansiering. Det vi skal snakke om videre er hvilke andre produkter som tilbys, og noen av de vilkårene som følger med.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Andre produkter hos lånemegleren

To av produktene hos lånemegleren har vesentlige fellestrekk, og dette er lån til bil og båt. Hos Lånemegleren kan du søke om et billån opp til kr 400 000, og dette gir deg god fleksibilitet når du velger ditt kjøretøy. Låner du penger til bil vil det vanligvis stilles krav om sikkerhet i eiendelen, og banken utstedes et pantedokument. Av den grunn har banken bedre sikkerhet for at pengene blir betalt som igjen fører til en lavere rente på lånet. Hos Lånemegleren er lånet usikret og dette er derfor ikke en del av avtalen. Den samme kalkulatoren dukker opp på siden for billån, og låneeksempelet benytter de samme satsene vi nevnte tidligere. Vi stiller spørsmålstegn ved dette og hvorvidt dette eksempelet kun refererer til forbrukslån. Et lån til bil og andre kjøretøy vil som regel ha en mye lavere effektiv rente enn lån til forbruk. Muligens skyldes dette at lånet er usikret til forskjell fra vanlig praksis på markedet.

Et annet produkt som tilbys er båtlån, og her finner du de omtrentlig samme vilkårene som hos billånet. Du kan låne maksimalt kr 400 000 og det samme unntaket gjelder for sikkerhet. Når du søker gjennom lånemegleren stilles det ingen krav til sikkerhet, og derfor er det i praksis et vanlig forbrukslån. I det du søker vil en representant fra selskapet guide deg gjennom prosessen og gi deg nødvendig tilbakemelding på hvilke tilbud og vilkår som sendes inn. Når du kjøper båt ved hjelp av finansiering vil det vanligvis stilles krav om en betydelig egenkapital. I dette tilfellet slipper du unna slike restriksjoner og kan fullfinansiere din nye drømmebåt.

Et annet produkt du kan søke om er såkalt refinansiering, som hjelper deg spare penger og ressurser. I de tilfeller du sitter med dyr kredittkortgjeld og mange ubetalte regninger kan dette være en ypperlig løsning for å komme seg ut av den økonomiske hengemyren. Enkelt forklart vil lånemegleren formidle en søknad til en rekke av landets banker hvor de spør om du kan samle alle dine lån hos de. Godkjenner de søknaden vil de utbetale en større sum som lar deg nedbetale alle små krav du måtte sitte med, og ofte til en lavere effektiv rente. Nå slipper du å uroe deg for uregelmessige krav og regninger, og du kan til gjengjeld forholde deg til kun én låneformidler.

Lånemegleren er kjent som en av de aller raskeste selskapene på markedet med tanke på behandling av søknader. På hjemmesiden deres kan man lese at det tar ca. 2 minutter å fylle ut søknadsskjemaet og at de sender ut henvendelsen til bankene innen 15 minutter. Med en rask saksbehandlingstid og profesjonell kundeservice er dette en tjeneste som anbefales på det sterkeste. Bankene ønsker å ha deg som kunde og vil strekke seg så langt som mulig for å kunne tilby deg sine beste vilkår. Kun små prosentandeler kan få store utslag på kostnaden for slike lån, og ofte er det snakk om mange tusen kroner spart hvert år. Det neste vi skal ta en titt på er Lånemeglerens vilkår, historie og tekniske løsninger.

Kort om lånemegleren

De tilbyr i dag full integrasjon med Bank-ID, som er en elektronisk brikke utstedt av norske banker. Med denne kan du identifisere deg selv og signere dokumenter med en juridisk bindende godkjenning. Grunnen til at dette er viktig er nedgangen i saksbehandlingstid. Der du tidligere måtte fylle ut et fysisk skjema og sende det med posten tar det i dag kun 30 sekunder å signere avtalen på nett. De fleste som søker om forbrukslån har et ønske om å få utbetalt pengene så raskt som mulig, og Bank-ID har senket behandlingstiden betraktelig.

Lånemegleren samarbeider i dag med en rekke norske banker og finansinstitusjoner. Blant disse finner man velkjente navn som DNB, Ikano Bank, yA Bank, Santander og Svea Finans. Med et stort antall samarbeidspartnere øker sjansen for at du som kunde vil tilbys bedre vilkår på søknaden din. Selskapet er forøvrig eid av norske investorer og har sitt hovedkontor på Brynshøgda. Morselskapet heter STK Finans og dette selskapet operer også i markedet for videreformidling av lån. Eieren av STK finans heter Stian Kristiansen, mens hans dagligeleder Fredrik Karlsen overser selskapets daglige operasjoner. Vi lyktes ikke å oppdrive noen finansiell bakgrunnsinformasjon på selskapet, men det antas at virksomheten er profitabel og stabil.

Som lånemegler vil selskapet kreve inn et honorar for hver kunde de referer til bankene. Kunden nyter av fordeler som følge av økt konkurranse og synlighet hos bankene, mens megleren mottar kommisjon for hver referanse. Dette er en vinn-vinn situasjon for alle de involverte aktørene. I lovens forstand operer Lånemegleren som en finansagent, og de kan ikke kreve penger for denne tjenesten fra sine kunder. Å søke om lån er derfor helt gratis og uforpliktende for deg som kunde. Jmf. opplysninger i Brønnøysundregisteret har selskapet eksistert siden 2014, og kan derfor regnes som et frisk pust av konkurranse i lånemeglerbransjen.

Det er enkelt å komme i kontakt med en av selskapets kundekonsulenter da du kan nå de enten ved telefon eller epost. Vi valgte å teste denne tjenesten på en Fredag ettermiddag rett før stengetid ved å sende inn et spørsmål. Vi fikk svar på hendelsen 10 minutter etter at den var sendt og på et tidspunkt som oversteg den listede åpningstiden. Dette vitner om en profesjonell og hardtarbeidende organisasjon som setter kundene sine i fokus.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse