Finn et billig forbrukslån på kr 200 000

Et forbrukslån på kr 200 000 koster unødvendig mye penger dersom du ikke velger riktig bank. Vi viser deg hvilke banker som er best.

Renter og nedbetaling

Før du skaffer et forbrukslån på kr 200 000 er det svært viktig å ha et overblikk over rentekostnader og vilkår for nedbetaling. Disse to komponentene bestemmer den endelige prisen du må betale for lånet. Basert på vår erfaring og utallige vurderinger av norske banker har vi satt sammen en kort liste over de du burde velge. Her er som sagt både renter og nedbetaling en viktig del av vurderingen, og velger du riktig kan du spare titusenvis av kroner på forbrukslånet.

OPP Finans Eff. 18,35%, 65 000,- o/5 år.Kost 32 784,- Totalt 97 784 kr.

OPP Finans


  • God minimumsrente
  • Tilbyr refinansiering
  • Mulighet for lang nedbetalingstid

Lav nominell rente

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse

Det er spesielt en bank som skiller seg ut i positiv retning på det norske markedet da den har svært gode vilkår for renter og nedbetaling. Banken heter Opp Finans og eies av finanskonsernet Gjensidige ASA. De kan i dag skilte med forbrukslån helt opp mot kr 500 000 og en nedbetaling på 15 år. Grunnen til at banken anbefales er tredelt. For det første tilbyr de en effektiv rente helt ned mot 9% for de kundene som har god betalingsevne. De har også gode tekniske løsninger som lar deg søke og signere for lånet på nett. Ikke minst lar de deg også nedbetale lånet over en lang tidsperiode, og det gjør det enklere å håndtere de månedlige kostnadene.

Andre banker

Et forbrukslån på kr 200 000 er en betydelig sum, og derfor er det kun et fåtall andre banker som kan dekke dette behovet på en fornuftig og billig måte. Den neste muligheten på listen vår heter Nordax Bank, og de stammer opprinnelig fra Sverige. Nordax anbefales først og fremst på grunn av den lave effektive renten de opererer med. Her er det også mulig å skaffe en effektiv rente under 10%, sammen med en nedbetaling på inntil 12 år. Hos banken kan du også signere lånepapirene elektronisk, og stifte en låneforsikring som gir deg økt trygghet i hverdagen.

For å illustrere de kostnadene du må forvente med et lån har vi valgt å sette opp et enkelt regnestykke som bryter ned kostnadene.

Så mye koster det

I vårt eksempel velger vi å ta opp et forbrukslån på kr 200 000 fra enten Opp Finans eller Nordax Bank. Vi har valgt en nedbetalingsperiode på 11 år, og satt den effektive renten til 12%. Det er mulig at rentenivået kan gå både høyere og lavere, noe som avhenger av din privatøkonomi og betalingsevne. Med disse faktorene ender du opp med å betale inntil kr 361 089, som igjen medfører en månedlig terminkostnad på kr 2 736. Lånet strekker seg over en lang periode, og du betaler kun en liten andel tilbake hver måned. Det er å regne som en svært gunstig løsning, og gir deg økonomiske muskler til å gjennomføre de prosjektene du drømmer om.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Bankene lar deg også legge inn en medsøker, som betyr at du kan spare penger i form av lavere renter. Søker du sammen med en annen person vil banken se at risikoen synker betraktelig ettersom begge står ansvarlig for lånet. Det er vanlig at et forbrukslån på kr 200 000 benyttes til oppussing av hjem og bolig. I et slikt tilfelle passer det derfor bra å søke om lån sammen med ektefelle eller samboer ettersom dere begge har glede av løsningen.