Slik skaffer du et forbrukslån på kr 5 000

Trenger du å låne kr 5 000? Da burde du vurdere et forbrukslån. Dra fordel av lave renter og gunstige vilkår for tilbakebetaling.

Hvilken bank er best?

Når du skal låne kr 5 000 burde du være klar over noen av de begrensningene som finnes i markedet. Det er mange banker som i dag tilbyr forbrukslån i en form eller annen, men disse har også ofte begrensninger på hvor lite du kan låne. Tro det eller ei, det settes ofte en nedre grense på tilgjengelig lånesum da bankene mener det ikke er verdt å låne ut mindre enn dette. Heldigvis finnes det unntak, og vi gir deg svaret på hvilke banker du burde bruke, og vice versa.

Det beste tilgjengelige lånet for et slikt beløp utstedes i dag av Bank Norwegian. Dette er en bank hvor du kan skaffe et beløp fra kr 5 000 til kr 500 000 på rask tid. Vi har skrevet et stort antall brukeranmeldelser på denne siden, og Bank Norwegian scorer alltid svært høyt på listen over brukervennlighet, tekniske løsninger, rentenivå og nedbetalingstid.

Bank NorwegianEff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år,Tot. 95.872,

Bank Norwegian lån


  • Best i test!
  • 18 års aldersgrense
  • Inntil 15 års nedbetalingstid

Brukernes favoritt!

Fra 5 000 til 500 000kr i lån
Søk her!
Annonse

Fordeler med Bank Norwegian

Banken støtter også elektronisk signering ved hjelp av Bank-ID som gjør det mulig å signere lånepapirene på nett. Dette gjør det enklere å få lånet utbetalt innen rimelig tid, ved at du slipper unødvendig og langsom postgang. Ikke nok med det, hos Norwegian Bank drar du også nytte av markedets beste vilkår for tilbakebetaling. Her kan du faktisk velge å nedbetale lånet over 15 år, og det gir deg økt fleksibilitet som kunde. Søknaden behandles fortløpende og en av bankens representanter gir deg tilbakemelding innen rask tid.

Rentenivået hos Bank Norwegian er også svært lavt sammenlignet med andre aktører på markedet. I dag finner man få banker som tilbyr forbrukslån på kr 5 000 utenom såkalte «mikrolån» produkter. Noen av disse selskapene krever effektive renter som overstiger 1 500%, og nedbetalingstid på noen få uker. Dette er svært ugunstig og en løsning du burde styre unna. Bank Norwegian er én av et lite antall banker som tilbyr forbrukslån på kr 5 000 til fornuftige priser.

Hvordan søker jeg?

For å søke om et slikt lån hos Bank Norwegian går du først inn på bankens hjemmeside. Her trenger du kun å fylle inn informasjon over tre steg som gjelder deg og din økonomiske livssituasjon. Du begynner med å legge inn informasjon om deg selv med slike ting som personnummer, epost og telefonnummer. Etter dette blir du bedt om å oppgi litt enkel informasjon om gjeld, inntekt og hvorvidt du er i fast arbeid. Du signerer til slutt søknaden elektronisk og får svar fra banken innen noen få dager.

Hos Bank Norwegian kan du få et forbrukslån på kr 5 000 med effektive renter helt ned mot 10-12%. Sammenlign dette med en del andre alternativer på markedet, og du vil fort se at dette er et godt tilbud.

Du kan benytte pengene til hva enn du selv ønsker, og banken krever ikke sikkerhet i noen av eiendelene dine. Et forbrukslån på kr 5 000 passer godt til å dekke opp deler av husholdningsbudsjettet, eller finansiering av små regninger. Husk at du ikke kan ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. I tillegg stilles det som krav at du er norsk statsborger og har en fast bostedsadresse i folkeregisteret.

Bank NorwegianEff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år,Tot. 95.872,

Bank Norwegian lån


  • Best i test!
  • 18 års aldersgrense
  • Inntil 15 års nedbetalingstid

Brukernes favoritt!

Fra 5 000 til 500 000kr i lån
Søk her!
Annonse