Slik skaffer du et forbrukslån på kr 40 000

Vi gir deg svaret på hvilke banker du burde velge når du ønsker å låne kr 40 000. Spar penger på lave renter og gebyrer underveis.

Fokuser på kostnadene

Når du skal ta opp et forbrukslån på kr 40 000 er det viktig å ha et fokus på alle de gebyrene som tilkommer underveis. Dette er hva som utgjør forskjellen mellom en nominell og effektiv rente der sistnevnte inkluderer alle ekstrakostnadene som legges til. I dag er det flere banker som opererer med lave nominelle renter som deretter stiger betraktelig på grunn av gebyrene. Derfor er det viktig å følge godt med underveis og lese informasjonen som står listet i liten skrift på bankenes hjemmeside.

Vi har satt oss som mål å finne ut hvilke banker som tilbyr lave effektive renter blandet med gunstige vilkår for tilbakebetaling av pengene. Den første banken vi anbefaler er Nordax, og det skyldes i hovedsak det lave rentenivået. Den svenske banken har ikke operert i Norge i lang tid, men kan vise til en sterk vekst og økt popularitet. Hovedgrunnen til at vi anbefaler banken er de lave effektive rentene som kan være helt ned mot 9%. I tillegg har de et sterkt fokus på deg som kunde og tilbyr nedbetaling inntil 12 år frem i tid.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


 • Skreddersydde lån
 • Opptil 500 000 kr over 15 år
 • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Kan jeg søke flere steder samtidig?

Svaret er ja, og for å gjøre dette må du benytte deg av en lånemegler. Dette er et selskap som henter inn lånetilbud fra et større antall banker på vegne av kunden. Norges mest populære lånemegler heter Lendo, og selskapet eies av Schibsted Media. Lendo kan vise til lang erfaring og en enkel søknadsprosess på sine hjemmesider. Her har du mulighet til å legge inn ønsket lånesum samt nedbetalingstid før du signerer med Bank-ID.

LendoEff. rente 9,61%, kr.150 000,- o/5 år, Tot.: 195 720,

Lendo


 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Tillater medsøker
 • Konkurransedyktig rente

Uforpliktende søknad!

Lån 10 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse

Lendo skiller seg ut i positiv retning av to grunner. Den første handler om mulighetene for å oppnå et bedre tilbud som følge av at flere banker vurderer søknaden. For det andre er det mye tid å spare på en slik løsning, da du slipper å sende inn én individuell søknad til hver bank. Etter å ha fylt ut skjemaet på siden kan du lene deg tilbake og vente på elektroniske tilbud. En kundebehandler fra selskapet vil også guide deg gjennom prosessen dersom du har noen spørsmål eller krav underveis. Dette er et selskap som anbefales på det sterkeste sett fra vår side.

Andre muligheter

Utenom Nordax Bank og Lendo er det andre banker du også burde kontakte for å ta opp et forbrukslån på kr 40 000. Et populært alternativ er OPP Finans som eies av Gjensidige ASA. Opp Finans kan tilby deg en nedbetaling på inntil 15 år som er det høyeste årstallet i dagens marked. I tillegg kan de vise til en solid og fornuftig søknadsprosess hvor det er støtte for elektronisk signering.

OPP Finans Eff. 18,35%, 65 000,- o/5 år.Kost 32 784,- Totalt 97 784 kr.

OPP Finans


 • God minimumsrente
 • Tilbyr refinansiering
 • Mulighet for lang nedbetalingstid

Lav nominell rente

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse

Den siste muligheten på vår liste er Bank Norwegian. De er kjent for å være mer liberale på vilkårene for de lån som tilbys, og har en policy om lik behandling så langt det lar seg gjøre. Mange Nordmenn har rapportert at Bank Norwegian er en av de få bankene som er villige til å tilby et lån da andre banker avslår søknaden.

Bank NorwegianEff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år,Tot. 95.872,

Bank Norwegian lån


 • Best i test!
 • 18 års aldersgrense
 • Inntil 15 års nedbetalingstid

Brukernes favoritt!

Fra 5 000 til 500 000kr i lån
Søk her!
Annonse