Slik skaffer du et forbrukslån på kr 15 000

Å skaffe et forbrukslån på kr 15 000 er relativt enkelt. Spørsmålet er hvilken bank burde du velge? Vi gir deg svaret her.

Tenk på renter og nedbetalingstid

For de som søker om et forbrukslån på kr 15 000 finnes det et stort antall tilbud på markedet å velge mellom. Banker opererer med forskjellige rentenivå, vilkår og tidsperioder for nedbetaling. Det er vanskelig å kalkulere rentekostnader på egenhånd, og derfor blir du nødt til å forholde deg til de eksemplene bankene tilbyr. Dette er likevel ikke en god løsning da rentene varierer stort i samsvar med din betalingsevne.

På grunn av dette er det viktig at du skaffer deg et bedre overblikk over hvilke banker som er kjent for gode vilkår. Vi har skrevet over hundre omtaler av forskjellige banker og finansieringstjenester, og underveis har vi dannet oss et klart bilde av hvilke banker du burde benytte.

Dette er de beste bankene

Den første aktøren på vår liste heter Nordax Bank, og de kan i dag tilby et av markedets desidert beste forbrukslån. Her kan du oppnå en effektiv rente helt ned mot 9%, og det er en av de laveste tilgjengelige rentene i hele Norge. Med et forbrukslån fra Nordax Bank kan du også velge å nedbetale lånet over en periode på 12 år, og det gir deg som kunde større fleksibilitet i hverdagen. Her trenger du med andre ord ikke å trekke store summer ut av det månedlige budsjettet for å dekke nedbetalingen. Nordax Bank er også kjent for solide tekniske løsninger og det er veldig enkelt å benytte hjemmesiden.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

En annen bank du burde vurdere er Opp Finans, som er heleid av Gjensidige ASA. Opp Finans anbefales på grunn av deres tekniske løsninger og gode rentevilkår. Som en helnorsk bank vet de hva som kreves for å yte riktig service til sine kunder. Banken opererer med en effektiv rente helt ned mot 8% og inntil 15 års nedbetalingstid. Du kan også signere lånepapiret elektronisk og derfor kutter du ned utbetalingstiden betydelig.

OPP Finans Eff. 18,35%, 65 000,- o/5 år.Kost 32 784,- Totalt 97 784 kr.

OPP Finans


  • God minimumsrente
  • Tilbyr refinansiering
  • Mulighet for lang nedbetalingstid

Lav nominell rente

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse

Andre gode tilbud

Et forbrukslån på kr 15 000 er ikke en særlig høy lånesum, og av den grunn er det gode muligheter for å få søknaden godkjent hos enhver bank. Vær likevel obs på de kostnadene som medfølger og hvor mye du må betale i gebyrer. Det finnes også et par andre muligheter du burde vurdere, og disse kalles for lånemeglere.

En lånemegler setter deg i kontakt med et stort antall av landets banker, og sender deg det beste tilbudet i retur. En av landets største og mest velrennomerte lånemeglere heter Lendo, og vi anbefaler at du prøver denne tjenesten. Her kan det være mulig å oppnå svært lave priser på forbrukslånet så fremt du har en god betalingsevne. Kort forklart vil Lendo sende søknaden din til et stort antall banker, og deretter sanke tilbud. Bankene er i høy konkurranse med hverandre om å kapre deg som kunde og derfor kan de fort strekke seg langt for å gi deg et gunstig tilbud.

LendoEff. rente 9,61%, kr.150 000,- o/5 år, Tot.: 195 720,

Lendo


  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Tillater medsøker
  • Konkurransedyktig rente

Uforpliktende søknad!

Lån 10 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse