Skaff et billig forbrukslån på kr 30 000

Har du bestemt deg for å låne inntil kr 30 000 i forbrukslån? Her finner du svar på hvilke banker du burde velge basert på lave renter.

Spar penger med riktig bank

Vi har skrevet over hundre omtaler av diverse banker og kredittytere i Norge, og blant disse har vi funnet et lite antall favoritter. I våre vurderinger vektlegger vi spesielle kriterier og disse inkluderer alt fra rentenivåer til nedbetalingsperiode og tekniske løsninger. Den aktøren vi mener oppfyller dette på best måte er Nordax Bank.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

De har tatt det norske markedet for forbrukslån med storm ved hjelp av særdeles gode tilbud. Nordax markedsfører seg selv som en nisjebank, og det er en god beskrivelse etter vår mening. Omtrent all virksomheten til banken sentrerer seg rundt forbrukslån og god kundeservice. Slike typer lån er med andre ord noe banken virkelig kan mye om, og tidligere kunder skryter av de rentene de ble tilbudt. Hos Nordax Bank har du også muligheten til å justere rentene etter eget ønske i lånekalkulatoren. Det gir deg muligheten til å budsjettere med realistiske kostnader, og dette er en løsning man sjelden ser hos andre banker. Merk deg likevel at den endelige kostnaden vil avhenge av den beslutningen banken selv kommer frem til.

Hvilke andre banker anbefales?

Hvilken bank man burde velger er ikke alltid godt å vite. Beslutningen burde komme som et resultat av en totalvurdering hvor dine individuelle behov blir lagt vekt på.

Utenom Nordax Bank anbefaler vi at du tar en titt på OPP Finans for å se om de kan hjelpe deg. Dette er en annen nisjebank spesialisert på forbrukslån, og de kan vise til svært gode vilkår for lånesum og nedbetaling. Et forbrukslån på kr 30 000 tilsvarer en normal månedslønn og kan ta litt tid å betale tilbake. I et slikt tilfelle er det viktig å velge en bank med gunstige vilkår for nedbetaling. Dette er noe OPP Finans tilbyr, og det er hovedgrunnen til at disse anbefales.

OPP Finans Eff. 18,35%, 65 000,- o/5 år.Kost 32 784,- Totalt 97 784 kr.

OPP Finans


  • God minimumsrente
  • Tilbyr refinansiering
  • Mulighet for lang nedbetalingstid

Lav nominell rente

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse

Du kan også ta en titt på det lånetilbudet som utstedes av Bank Norwegian som er en annen tungvekter på forbrukslånmarkedet. Banken er kjent for god kundeservice og rask behandling av søknaden. Trenger du forbrukslånet utbetalt innen rask tid er dette et tilbud du derfor burde vurdere. Lave renter og gode vilkår for tilbakebetaling er andre aspekter som gjør dette til en anbefalt bank på vår liste.

Bank NorwegianEff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år,Tot. 95.872,

Bank Norwegian lån


  • Best i test!
  • 18 års aldersgrense
  • Inntil 15 års nedbetalingstid

Brukernes favoritt!

Fra 5 000 til 500 000kr i lån
Søk her!
Annonse

Verdt å vite

Når du søker om et forbrukslån på kr 30 000 vil behovet for dokumentasjon være høyere enn det er med lavere lånesummer. Risikoen banken påtar seg øker i samsvar med den lånesummen som utstedes, og derfor vil et høyere beløp bli gransket nærmere. Vær forberedt på å fremvise dokumentasjon på inntekt, formue gjeld og andre økonomiske forpliktelser.

Har du en stabil og fast jobb som du vil beholde i lang tid kan du være tjent med å vite at et forbrukslån omtrent alltid innvilges. Bankene er opptatt av sikkerhet og den beste indikatoren på en sikker betaler er fast arbeid. Husk også at rentekostnadene kan være ubetydelige og enkle å behandle dersom du strekker det over en lenger tidsperiode. Desto mer tid du velger for nedbetaling, jo enklere er det å håndtere de månedlige kostnadene på en fornuftig måte.