Skaff deg forbrukslånet Re:Member Lev

Re:Member Lev er et av de beste forbrukslånene på det norske markedet. Det skyldes lave renter og gunstige vilkår for nedbetaling.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Fordeler med Re:Member Lev

Re-Member-LevFor det første har du muligheten til å søke om dette lånet f.o.m fylte 18 år. Dette står i kontrast med en del andre banker hvor søker må være av høyere alder. Er du 18 år og ønsker et forbrukslån er dette derfor noe du burde vurdere å benytte. Det stilles også et krav om at søker ikke har registrerte betalingsanmerkninger, og det står i samsvar med krav man finner hos alle norske banker. Gunstige vilkår for søkers alder er likevel kun én av de mange fordelene du får med dette lånet.

For det første har forbrukslånet en tilgjengelig sum på inntil kr 350 000 som ligger en god del høyere enn markedsgjennomsnittet. Det finnes banker med forbrukslån som har høyere tilgjengelig lånesum, men de er i et mindretall. Den minste summen du kan låne er kr 10 000 og dette gir deg økt fleksibilitet i henhold til hva du ønsker å finansiere. Du kan altså tilpasse lånesummen etter hva du mener er riktig beløp, og det mener vi er en viktig fordel.

En annen fordel er den lange nedbetalingstiden hvor du kan velge å betale tilbake over hele 12 år av gangen. Dette bidrar til å styrke inntrykket av Re:Member Lev som et fleksibelt og kundevennlig alternativ i det norske utlånsmarkedet. Et forbrukslån kan ha dårlige vilkår for nedbetaling men lave renter. Med dette forbrukslånet får du i både pose og sekk samtidig, og det er hovedårsaken til at vi anbefaler lånet til våre lesere. Husk at den månedlige nedbetalingssummen vil synke i takt med hvor mange år du velger for tilbakebetaling.

Rentenivået er også svært lavt da den nominelle renten ligger mellom 7,9% og 19,95%. Dette er lavere enn det mange andre banker kan tilby, og med lang nedbetalingstid vil du betale en relativt lav sum hver måned i rentekostnader. Ditt endelige rentenivå vil naturligvis avhenge av en individuell vurdering som banken gjør på egenhånd. Her vil de ta en titt på inntekt, formue, gjeld og andre finansielle forpliktelser. Sitter du med en solid privatøkonomi, lav gjeld og fast jobb er det sannsynlig at du kan bli tilbudt en effektiv rente helt ned mot 10% p.a.

For å illustrere rentekostnaden med forbrukslånet Re:Member Lev har vi valgt å benytte et enkelt regnestykke fra bankens egen hjemmeside. Her velger man som kunde å låne kr 65 000 over en periode på 5 år med en effektiv rente på 16,93%. I den effektive renten er det inkludert et gebyr for etablering og terminkostnader. Den effektive renten medfører at totalkostnaden ender opp med å være kr 94 303 ved lånets utløp. Trekker vi fra grunnbeløpet ender vi opp med en rentekostnad på kr 29 697. Med andre ord er dette summen du betaler kun for å låne pengene fra banken.

Videre har vi tatt en titt på selve prosessen som ligger bak en søknad om forbrukslånet Re:Member Lev.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse

Slik søker du om forbrukslånet

Skjermbilde fra Re:Member Lev sine hjemmesider

Skjermbilde fra Re:Member Lev sine hjemmesider

Å sende inn en søknad om forbrukslånet Re:Member Lev er særdeles enkelt og gjøres gjennom bankens egen hjemmeside. Det første vi legger merke til er den oversiktlige lånekalkulatoren som er listet på forsiden. Denne gjør det mulig å legge inn ønsket lånesum og nedbetalingsperiode på forhånd. For å gjøre det enklere for kunden opererer selskapet med tre forskjellige rentesatser som justerer seg på egenhånd. Rentesummene vil øke og minske i takt med at du justerer lånesummen og nedbetalingsperioden. Dette er en fordel for kunden og gjør det enklere å budsjettere for kostnadene på forhånd. Husk også at å søke på denne måten er helt uforpliktende, og at du dermed ikke må betale noe før et lån eventuelt er blitt innvilget og dokumenter er signert.

Når du har lagt inn ønskelig informasjon må du klikke deg videre fra forsiden. På neste side blir du bedt om å oppgi en god del kontaktinformasjon, slik som navn, personnummer, adresse, epost og hvorvidt du ønsker å benytte en medsøker. Sistnevnte er et lånekonsept hvor dine familiemedlemmer eller venner kan signere som ansvarlige for lånet. Dette hjelper deg oftest oppnå bedre rentevilkår da banken påtar seg mindre risiko.

Du kan lese om framgangen på venstre side hvor det er satt opp en boks med 6 individuelle steg du må følge. Etter å ha fylt inn kontaktinformasjon sendes du til neste side hvor du blir bedt om å oppgi informasjon om din personlige økonomi og arbeidssituasjon. Spørsmål på denne siden inkluderer informasjon om arbeidsgiver, bosted, antall barn og hvilke typer gjeld du sitter med. Alle disse spørsmålene er ment å hjelpe banken når du danner seg et bilde av din privatøkonomi og betalingsevne. Alt handler om risiko, og jo lavere denne er, desto mindre vil lånet koste deg.

Hele denne prosessen kan gå relativt raskt dersom du har informasjonen liggende foran deg. Det er viktig at man er ærlig og legger fram korrekt informasjon i henhold til sin økonomiske livssituasjon. Merk deg også at banken vil kunne kreve dokumentasjon på inntekt, gjeld og formue. Det første kravet vil være kopier av dine siste to lønnsslipper. Dette benyttes slik at banken kan forsikre seg om at du er i et fast arbeidsforhold og at du dermed vil kunne klare å betjene gjelden. Det siste kravet er en kopi av forrige års selvangivelse. De fleste er ikke klar over at selvangivelsen inneholder detaljert informasjon om gjeld og andre økonomiske forpliktelser.

Fortsett til neste avsnitt dersom du ønsker å lære mer om Re:Member Lev og hvordan selskapet opererer.

Litt om Re:Member Lev

Re:Member er et selskap som kanskje er best kjent for sine kredittkort. De har likeså valgt å utvide virksomheten til å inkludere forbrukslån. Re:Member Lev er etter vår mening et av de beste alternativene på det norske markedet i skrivende stund. Den høye lånesummen blandet med lave renter og enkel søknadsprosess gjør dette til en vinner blant andre konkurrenter. Å benytte siden er også svært enkelt. Banken har lagt mye ressurser i å sette opp en enkel og lettfattelig nettside. Det er enkelt å manøvrere, og de har en egen fane dedikert til «vanlige spørsmål». Som kunde er man helt avhengig av å motta informasjon om lånet og de vilkår som gjelder. Banken har gjort en god jobb på dette området, og man finner svar på omtrent alle aspekter relatert til forbrukslån.

En annen ting som trekker opp vurderingen er muligheten for å signere låneavtalen elektronisk. Fra gammelt av måtte man sende inn og motta lånedokumenter per post, og det er en prosess som ofte tok ukevis på fullføre. Med forbrukslånet Re:Member Lev kan du signere papirene elektronisk, som sørger for at pengene utbetales innen én virkedag. Elektronisk signering sørger også for at du som kunde får dine interesser ivaretatt. Systemet er svært sikkert, og mulighetene for svindel minimale.

Banken eies av EnterCard Norway AS, som ble stiftet i år 1999. Selskapet oppstod etter en fusjon mellom de kredittkort virksomheten til SpareBank1 og Sparebankkort. EnterCard har etter dette valgt å utvide virksomheten til å inkludere virksomhet innen forbrukslån, og er i dag en sentral aktør på det norske markedet. Selskapet eies igjen av internasjonale aktører hvor SwedBank og Britiske Barclays Bank er sentrale eier. De har også virksomhet i andre Skandinaviske land, og kan i dag skilte med over 130 ansatte i Norge. Dette kommer i tillegg til et høyt antall ansatte i andre Skandinaviske land.

Å komme i kontakt med selskapet er også en enkel affære og du har to alternativer å velge mellom. Det første du kan gjøre er å ringe selskapet på telefonnummer 815 00 701, og linjen er åpen alle hverdager mellom 08.00 – 18.00. Du kan også sende en epost til banken ved å benytte et eget kontaktskjema. Banken er også kjent for å svare på henvendelser svært raskt og det samme gjelder behandlingen av lånesøknader.

En annen fordel med denne løsningen er tilgang på en elektronisk låneoversikt. Ganske enkelt kan du ved hjelp av Bank-ID logge deg inn på selskapets nettside for å lese saldoer og nedbetalingssummer. Dette gjør det enklere å holde oversikt over dine løpende forpliktelser sammenlignet med en papirløsning. En slik løsning kan sammenlignes med en ordinær nettbank for innskuddskontoer. Den eneste forskjellen er at den benyttes til å holde oversikt over forbrukslånet.

pengiEff.rente 17,12% 15 000 o/1 år. tot.16 323

Pengi.no


  • Skreddersydde lån
  • Opptil 500 000 kr over 15 år
  • Velg det billigste lånet!

Høy lånesum!

Lån 5 000 kr til 500 000 kr
Søk her!
Annonse