Prøv et Minilån fra L’EASY

L’EASY Minilån er et forbrukslån med rask behandlingstid og utbetaling. Det er enkelt å søke, og du drar nytte av gode vilkår.

Lån fra L'EASY

Lån fra L'EASY


  • Aldersgrense: 20 år
  • Nedbetalingstid: inntil 3 år.
  • Eff. rente: 12,53 - 26,62

Svar på 3 timer!

Lån 5 000 kr til 50 000 kr
Søk her!
Annonse

Fordeler med Minilån

leasy-minilanMinilånet fra L’EASY er et forbrukslån skreddersydd for mindre utgifter. Her har du muligheten til å låne kr 10 000 med en nedbetaling på inntil 3 år. Et forbrukslån kommer uten sikkerhet, og det samme gjelder for Minilånet. Det stilles ingen krav fra banken til hvordan du benytter pengene, og du behøver ikke stille sikkerhet i dine personlige eiendeler. I henhold til norsk lovgivning kan du også velge å innfri lånet tidligere dersom det er ønskelig. Det betyr i praksis at du kan innbetale før tiden så fremt du har den nødvendige kapitalen tilgjengelig. En søknad om lån er også uforpliktende, og det koster deg derfor ingenting.

Den største fordelen med Minilån er den lave lånesummen du har tilgjengelig. Tro det eller ei, mange banker krever i dag at du låner betydelig høyere summer før de vil vurdere søknaden. Hos L’EASY har du muligheten til å ta opp et lån som passer ditt individuelle behov, og du betaler derfor ikke renter på en unødvendig høy lånesum. Du kan søke om et beløp helt ned mot kr 5 000, og dette gir deg økt fleksibilitet i hverdagen. Slagordet til banken er «små avdrag- store muligheter», og dette stemmer godt med virkeligheten.

I dag har det sprunget opp et marked i Norge for såkalte «mikrolån», og dette lånet faller inn under samme kategori. Det finnes eksempler på selskaper i Norge som krever over 1 500% effektiv rente på små lånesummer, og det er å regne som ekstremt kostbart. Her ligger nettopp én av de store fordelen med et Minilån fra L’EASY. Du betaler en effektiv rente mellom 25,06 – 40,60%, og det utgjør kun en brøkdel av de kostnadene du vil finne andre steder. Rentenivået settes på bakgrunn av en individuell vurdering av søkeren. Sitter du med en fast inntekt og lav gjeld er det mulig å oppnå den beste rentesatsen på lånet.

Lån fra L'EASY

Lån fra L'EASY


  • Aldersgrense: 20 år
  • Nedbetalingstid: inntil 3 år.
  • Eff. rente: 12,53 - 26,62

Svar på 3 timer!

Lån 5 000 kr til 50 000 kr
Søk her!
Annonse

Slik søker du

Skjermbilde fra lånesidene til LEASY

Skjermbilde fra lånesidene til LEASY

Å søke om forbrukslånet er også svært enkelt. Du begynner med å klikke deg inn på selskapets hjemmeside, og her vil du se en lånekalkulator på forsiden. Denne gjør det mulig å legge inn en del informasjon relatert til ønsket lånesum og nedbetalingsperiode. Etter å ha justert lånekalkulatoren etter dine preferanser trykker du deg videre for å oppgi litt personlig informasjon. På denne siden blir du bedt om å oppgi litt enkel informasjon om deg selv, slik som personnummer, adresse, epost og telefonnummer. Dette kreves for at banken skal kunne verifisere identiteten til søkeren, og samtidig sjekke om søker har betalingsanmerkninger stående.

Husk at du kan bli bedt om å legge frem kopier av dine siste to lønnsslipper og selvangivelsen fra fjoråret. Dette er et krav som stilles for at banken skal kunne danne seg et bilde av din betalingsevne. Som kunde hos L’EASY vil søknaden bli behandlet på svært rask tid, og du kan være trygg på at all personinformasjon lagres og ivaretas på en sikker måte. Forbrukslånet har opparbeidet seg et rykte som et av de aller beste alternativene for mindre lån på det norske markedet.

Det er vanlig praksis i Norge at kunder blir bedt om å oppgi en stor mengde personlig informasjon når de søker om et forbrukslån. Dette inkluderer informasjon om inntekt, gjeld, bosituasjon, antall barn og arbeidsgivere. Fordelen med et Minilån fra L’EASY er at du slipper unna alt dette strevet. Der det tar 45 minutter å fylle ut en normal søknad behøver du kun å bruke 5 minutter på å søke om et Minilån. Dette er noe vi merket oss da vi testet tjenesten, og det er en fordel som burde fremheves.

Før du sender inn lånesøknaden må du godta de vilkårene som stilles, og et av disse referer til en kredittsjekk. L’EASY vil gjøre en sjekk av søkerens kredittverdighet for å forsikre seg om at det ikke finnes noen utestående inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Har du en høy inntekt og lav gjeldsgrad vil du motta et av selskapets beste rentevilkår, og som sagt kan dette gå helt ned mot 25,06%.

For å illustrere kostnaden med et slikt lån har vi valgt å benytte et lovpålagt regneeksempel som man finner på nettsiden. Her velger man som kunde å låne kr 5 000 med en nedbetaling over 5 år. Den effektive renten er satt til 34,53% (kan som sagt være mye lavere), og det tilkommer et gebyr for etablering på kr 695. I tillegg betaler man et termingebyr på kr 45 som medfører en totalsum på kr 9 506 ved lånets utløpsdato. Isolerer vi rentekostnaden finner vi et interessant resultat, hvor du kun betaler kr 901, 2 hvert år for å låne pengene. Deler man dette på antallet måneder oppnår man en kostnad på kr 75,1. Det betyr at du kan låne kr 5 000 og kun betale kr 75,1 hver måned i rentekostnader. Dette kan kalles en god deal, og er nettopp grunnen til at lånet er såpass populært.

Videre kan du lære litt mer om L’EASY og selskapets forretningsstrategi.

Litt om L’EASY

Selskapet har sin opprinnelse i Danmark hvor det ble stiftet på midten av 80 tallet. Kjernefilosofien bak virksomheten er å tilby billig finansiering av produktkjøp. Dette inkluderer alt fra hvitevarer og elektronikk til visse møbler og andre forbrukerartikler. På en måte kan dette regnes som et forbrukslån ved at kunden skaffer den nødvendige finansieringen til å kjøpe varen, og deretter betaler tilbake innen fastsatte frister. Av den grunn er det å regne som en naturlig tilnærming av selskapet valgte å utvide virksomheten til forbrukslån.

Selskapets grunnfilosofi er ganske enkelt å gi forbrukere tilgang på produkter og tjenester som de ellers ikke ville hatt råd til. Samtidig skal L’EASY tilby gunstige finansieringsvilkår, og gjøre søkeprosessen så enkel som mulig. Sammenlignet med en del andre alternativer mener vi at L’EASY har gjort en utmerket jobb på dette området. De har skapt et finansieringsprodukt som gjør at kunden kan kjøpe nødvendige varer og tjenester, men samtidig betale en svært lav sum hver måned.

L’EASY har sitt hovedkontor i Oslo, og det er der all kundeservice finner sted. For å komme i kontakt med en kundebehandler har du to metoder å velge mellom. Den første er å ringe telefonnummer 0 80 80, som er tilgjengelig alle hverdager innen normale åpningstider. I tillegg kan du velge å sende en epost til adressen minilan@leasy.no. I tillegg støtter selskapet signering med Bank-ID. Dette er en elektronisk kodebrikke som gjør det mulig å signere gjeldsdokumenter på internett. Med andre ord slipper du å uroe deg for en langdrøyd postgang hvor du må vente en uke på at posten når frem.

Med en elektronisk kodebrikke kan du identifisere deg selv på nett, og det er en løsning som i dag benyttes av omtrent halvparten av alle norske banker. Dette er en viktig fordel som sørger for at du får pengene utbetalt mye raskere når du søker. En av hensiktene med et forbrukslån er nettopp at pengene skal stå på konto innen rask tid, og L’EASY har sett viktigheten av dette aspektet.

Vi anbefaler et Minilån av tre spesifikke grunner. For det første har du tilgang på en lavere lånesum til gunstige rentevilkår. Sammenlignet med mange andre alternativer kan dette lånet gi deg svært konkurransedyktige priser. For det andre er det svært enkelt å søke, og du behøver ikke vente på at låneavtalen ankommer i posten. Sist men ikke minst kan selskapet vise til kundeservice av høy klasse hvor du som låntaker blir godt ivaretatt og lyttet til i prosessen.

Lån fra L'EASY

Lån fra L'EASY


  • Aldersgrense: 20 år
  • Nedbetalingstid: inntil 3 år.
  • Eff. rente: 12,53 - 26,62

Svar på 3 timer!

Lån 5 000 kr til 50 000 kr
Søk her!
Annonse