Klikklån gir deg penger på dagen

Klikklån er et forbrukslån med særdeles rask behandlingstid. Solide tekniske løsninger og rask utbetaling gjør dette til en vinner i Norge.

Lån fra Klikklån

Klikklån forbrukslån


  • Aldersgrense: 20 år
  • Nedbetalingstid: inntil 72 mnd.
  • Rente: 9,90% - 24,59%

Rask godkjenning!

Lån 5 000 kr til 40 000 kr
Søk her!
Annonse

Fordeler med KlikkLån

klikklan-logoDette forbrukslånet kan tilby deg en lånesum på inntil kr 40 000, som ligger midt på treet sammenlignet med andre alternativer. Summen holder til å finansiere de fleste utgifter i hverdagen, og kan benyttes til det kunden selv ønsker. Den første fordelen med KlikkLån er den raske behandlingstiden, hvor du som kunde får svar omtrent umiddelbart. Å fylle inn søknaden tar kun noen minutter, og som kunde får du beskjed på epost eller telefon innen noen minutter. Det er verdt å merke seg at selskapet vil gjøre en kredittsjekk av søkeren som kan medføre noe ekstra behandlingstid. Dette er likevel en helt normal praksis på markedet og kan ikke regnes som en ulempe.

Lånet utstedes av Thorn Group som er en velkjent aktør innen det norske leasingmarkedet. Klikklån er en av løsningene de tilbyr Nordmenn som ønsker et forbrukslån med rask utbetaling og gode vilkår. Grunnen til at søknaden behandles såpass raskt er muligheten for å signere lånedokumentet elektronisk. Så fort du har mottatt gjeldspapirene er det mulig å logge seg inn med Bank-ID for deretter å signere gjeldsbrevet. Dette sparer deg for inntil én uke med postgang, som ville vært det andre alternativet dersom Bank-ID ikke ble støttet.

Den neste fordelen handler om det gunstige rentenivået. Før vi diskuterer dette videre burde du merke deg at ditt endelige rentenivå vil avhenge av din finansielle livssituasjon og kredittscore. Sistnevnte er et tall som stadfester din betalingsevne, og fastsettes ved hjelp av en algoritme basert på inntekt, gjeld, formue og et par andre kriterier. Med et KlikkLån kan du oppnå en effektiv rente fra 13% til 27,06%, og dette er svært konkurransedyktig sammenlignet med andre alternativer på markedet. Har du en høy kredittscore kan derfor skaffe et forbrukslån til svært gunstige priser.

Nå skal vi snakke mer om selve KlikkLån og hvordan du søker.

Lån fra Klikklån

Klikklån forbrukslån


  • Aldersgrense: 20 år
  • Nedbetalingstid: inntil 72 mnd.
  • Rente: 9,90% - 24,59%

Rask godkjenning!

Lån 5 000 kr til 40 000 kr
Søk her!
Annonse

Spar penger med KlikkLån

Skjermbilde av lånesidene til Klikklån

Skjermbilde av lånesidene til Klikklån

Å søke om dette forbrukslånet er svært enkelt. Selskapet har valgt en bevisst strategi hvor de gjør det så enkelt som mulig for deg som kunde å legge inn den informasjonen som kreves. Du kan søke om lånet fra forsiden, og det anbefales at du bruker lånekalkulatoren for å regne ut en omtrentlig kostnad på forhånd. Dette er en kalkulator som lar deg fylle inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, og du mottar deretter en estimert månedspris. Løsningen forenkler kundenes behov for planlegging, og gjør det mulig å budsjettere med en månedlig kostnad på forhånd.

Lånet er også svært fleksibelt ved at du kan låne helt ned mot kr 5 000. I dag er det ikke uvanlig at selskaper setter sperrer som ligger langt over dette beløpet. Når vi bruker begrepet «sperrer» snakker vi om den minste summen man har lov til å låne av selskapet. En lånesum så lav som kr 5 000 gjør det mulig å skaffe akkurat så mye penger som du selv har behov for. Har du en utgift på kr 5 000 er det bedre å låne dette framfor en høyere sum på grunn av krav til et minimum beløp. Dette er noe du slipper å uroe deg for med KlikkLån.

For å søke om lånet begynner du med å fylle ut lånekalkulatoren på forsiden. Etter å ha satt inn ønsket lånesum og nedbetalingstid må du fortsette med personlig informasjon. Til forskjell fra en del andre selskaper tar det svært kort tid å fylle ut søknaden. Du begynner med å legge inn navn, telefon, epost og personnummer. Deretter legger du inn det kontonummeret hvor du ønsker at pengene skal innbetales. Når du er ferdig må du godkjenne de vilkårene som stilles for lånet, og klikke «søk nå».

Merk deg noen av de kravene som stilles for at du kan låne penger gjennom et KlikkLån. For det første må du være fylt 20 år på søketidspunktet, og du må ha hatt et fast bosted i Norge de siste 2 årene. I tillegg må du kunne vise til en fast inntekt samt at du ikke har noen betalingsanmerkninger stående. Vær forberedt på å oppgi en del informasjon om inntekt og personlig økonomi dersom du blir kontakter selskaper. Det blir kun utbetalt forbrukslån til kunder som kan vise til en fast inntekt som strekker seg over en viss tid. Vanlig praksis er å be kunden legge frem kopier av de siste to lønnsslippene samt selvangivelse fra forrige år.

Les videre for å lære mer om selskapet bak KlikkLån og hvordan de operer i det norske markedet.

Litt om Thorn

thornThorn Norge AS står ansvarlig for utbetalingen og vedlikehold av forbrukslånet. Selskapet er best kjent som en finansieringsløsning for kjøp av elektronikk, hvitevarer og møbler. Denne løsningen kalles leasing, og betyr at man mottar en vare som nedbetales over en lenger tidsperiode. En naturlig utvidelse av denne virksomheten er tilbud av forbrukslån, og selskapet gjør en god jobb på dette området. Når man tilbyr slike forbrukslån må man finne en balanse mellom inntekter og riktig pris. Thorn har valgt en strategi hvor de tilbyr lån til svært gunstige priser, men lavere tilgjengelig lånesum. Dette er en god vekting mellom risiko og kundetilbud.

Som kunde vil du også kunne dra nytte av god kundeservice og oppfølging. Thorn AS har flere kanaler du kan benytte for å kontakte selskapet. Du kan velge å ringe 21 62 63 61 eller sende en epost til info@klikklan.no hvor du mottar svar omtrent umiddelbart. Merk deg at selskapet kun holder åpent på normale hverdager, og at du dermed ikke vil motta et svar i helgen. Selskapets registrerte adresse er Postboks 40, Bryn, 0611 Oslo. Det betyr at all kommunikasjon i form av regninger og oppdateringer blir sendt derfra.

Husk at et forbrukslån kommer uten krav til sikkerhet eller benyttelsesområde. Når du søker om et KlikkLån vil ikke banken stille noen krav til hvordan pengene benyttes, og du kan kjøpe alt det du selv ønsker. Et KlikkLån er en utmerket løsning for de som ønsker en enkel mellomfinansiering i hverdagen. Om det er en feriereise, strømregning eller utestående regning som skal betales er dette et ypperlig alternativ for finansiering. Du trenger heller ikke å stille pant i noen av dine eksisterende eiendeler. Med andre ord vil ikke personlige eiendeler som bil, hus eller hytte bli tvangssolgt dersom du glemmer en månedlig nedbetaling. Dette gir deg som kunde en ekstra sikkerhet, enda du må sørge for å betale tilbake alt det du skylder innen de gitte tidsfrister.

Vi anbefaler KlikkLån først og fremst på grunn av de lave rentenivåene, men dette er også et lån med høy fleksibilitet og gode vilkår.

Lån fra Klikklån

Klikklån forbrukslån


  • Aldersgrense: 20 år
  • Nedbetalingstid: inntil 72 mnd.
  • Rente: 9,90% - 24,59%

Rask godkjenning!

Lån 5 000 kr til 40 000 kr
Søk her!
Annonse