Få kontroll over økonomien med Ryddelånet

Ryddelånet tilbys til de som ønsker å refinansiere eksisterende gjeld og økonomiske forpliktelser. Du kan spare betydelige summer.

Tilbud på lån fra Telefinans

Lån fra Telefinans


  • Aldersgrense: 23 år
  • Lånebeløp: 5 000 – 500 000
  • Få tilbud om lån av flere banker

Norges eldste megler!

Lån 000 kr til 500 000 kr Søk her!
Annonse

Forbrukslån og refinansiering

Mange forbinder forbrukslån med høye renter og ugunstige vilkår for tilbakebetaling. Faktisk er forbrukslån et av de mest fleksible og billigste låneproduktene du finner i dagens marked. Har du en relativt stabil privatøkonomi er det mulig å benytte forbrukslånet både til finansiering og refinansiering av eksisterende utgifter. Ryddelånet er en løsning hvor du samler alle utgifter og økonomiske forpliktelser inn under én lånesum, og dermed sparer du både penger og tid til administrasjon.

Ryddelånet utstedes av Telefinans som er en norsk lånemegler med sterk tilstedeværelse i markedet. Selskapet kan vise til mer enn 30 års erfaring med forbrukslån og har i dag samarbeidsavtaler med flere av de beste bankene i Norge. Med Ryddelånet kan du søke om en kreditt på inntil kr 500 000, og det er i skrivende stund den høyeste tilgjengelige lånesummen i Norge. Du kan også nedbetale denne gjelden over 15 år, som gir deg økt fleksibilitet i hverdagen. De færreste forbrukslån tilbyr i dag vilkår som står i samsvar med dette, og det skyldes ganske enkelt at Telefinans samarbeider med de bankene som har markedets beste vilkår.

Som lånemegler er det ikke Telefinans selv som betaler ut pengene eller avgjør hvorvidt du får refinansieringen innfridd. Meglerens jobb er kun å hjelpe deg gjennom prosessen samt sørge for at du mottar det beste tilgjengelige tilbudet i markedet. Fordelene med dette skal vi snakke om litt senere i denne artikkelen, og de kan være ganske betydelige i visse tilfeller.

Du burde kun søke om Ryddelånet dersom du har havnet i en situasjon hvor du bruker unødvendig mye penger på nedbetaling av renter relatert til eksisterende gjeld. Med flere utestående fordringer vil du også bruke mye tid på administrasjon av kravene ettersom de ofte har forskjellige forfallsdatoer og rentesatser. Dette er en løsning som kan tære på de fleste personer, og det er nok at én regning går til inkasso før kravene øker betraktelig. Med et Ryddelån fra Telefinans kan du dekke alle disse små forpliktelsene og samle det hos én långiver. Dette sparer deg for både penger og administrasjon til samme tid, og gjør den økonomiske hverdagen enklere å håndtere.

Ønsker du å lære mer om hvor mye du kan spare burde du lese videre. Her viser vi deg nyttige eksempler og forklarer hvordan du kan søke om lånet.

Tilbud på lån fra Telefinans

Lån fra Telefinans


  • Aldersgrense: 23 år
  • Lånebeløp: 5 000 – 500 000
  • Få tilbud om lån av flere banker

Norges eldste megler!

Lån 000 kr til 500 000 kr Søk her!
Annonse

Slik søker du om Ryddelånet

For å kunne søke om et forbrukslån til refinansiering stilles det en del krav på forhånd. Husk at dette er en løsning hvor du i praksis flytter gjelden din fra en kreditor og over til en annen. Av den grunn vil den nye kreditoren stille en del krav på forhånd for å forsikre seg om at de får pengene tilbake som avtalt. Et av disse kravene er en fast årlig inntekt slik at du kan betjene gjelden din innen de fastsatte kravene. Du må også ha fylt minst 20 år og være norsk statsborger på søketidspunktet. Det er også viktig at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller gjeldende inkassosaker registrert på navnet ditt.

Å søke om Ryddelånet er enkelt og du gjør dette gjennom Telefinans’ hjemmeside. Her må du begynne ved å legge inn ønsket lånesum samt nedbetalingsperiode. Du kan som sagt velge å låne inntil kr 500 000 med en nedbetaling på 15 år. Deretter må du legge inn detaljert informasjon om den gjelden du ønsker å refinansiere. Her blir du bedt om å oppgi beløp og hvilken bank som står listet som kreditor, og dette er informasjon som blir verifisert senere. Etter å ha lagt inn denne informasjonen må du skrive inn slike ting som navn, adresse, bosted, epost og telefonnummer.

Til slutt er du nødt til å legge inn informasjon om den gjelden du sitter med som ikke skal refinansieres. Typiske eksempler på dette er boliglån, billån og andre låneprodukter som har sikkerhet i eksisterende eiendeler. Vær også forberedt på at banken kan vende tilbake senere og be om ytterligere dokumentasjon på din økonomiske livssituasjon. Vanligvis blir du bedt om å fremskaffe kopier av dine to siste lønnsslipper samt fjorårets selvangivelse. Dette hjelper banken skaffe seg en oversikt over din privatøkonomi og hvilken risiko de løper ved å låne deg penger.

For å skaffe seg bilde av hvor mye penger du kan spare har vi valgt å legge inn et enkelt regneeksempel. Her sitter du med gjeld relatert til 3 forskjellige kredittkort, og alle lånesummene har varierende rentenivåer og forfallsdato. Tar man gjennomsnittet av lånesummen og rentenivået ender man opp med en effektiv rente på 36% og en utestående saldo på kr 150 000. Denne gjelden må betales fortløpende, og man risikerer tvangsinndriving av pengene dersom kravet ikke dekkes i tide.

Enda den effektive renten vil være betydelig høyere ved manglende betaling har vi valgt å holde den på 36% for å forenkle eksempelet. Har lånet en løpetid på 2 år vil du ende opp med å betale totalt kr 212 570. La oss deretter si at du klarer å skaffe et ryddelån fra Telefinans A/S med en effektiv rente på 19%, og at dette medfører en redusert effektiv rente på 18%. I dette tilfellet ender du opp med å betale kr 181 472, som medfører en total besparelse på kr 31 098. Med andre ord kan du spare en helt vanlig månedslønn kun ved å ta opp et Ryddelån.

Videre skal vi snakke litt om selskapet og de tekniske løsningene som tilbys.

Litt om Telefinans

telefinansTelefinans A/S er en helnorsk lånemegler med kontorer i Fredrikstad. De kan vise til mer enn 30 års erfaring fra det norske lånemarkedet og samarbeider med flere av landets ledende banker. Ryddelånet er et hybridprodukt ettersom det ikke utbetales direkte av lånemegleren. Dette er et navn som benyttes på et forbrukslån kunden skaffer gjennom en samarbeidende bank. Hva er så fordelene med dette framfor å søke om et forbrukslån direkte hos banken?

For det første tar det mye tid å søke om slike lån på egenhånd. En enkel gjennomgang av bankenes søknadsprosesser viser at det i gjennomsnitt tar inntil 40 minutter å fylle ut én søknad om refinansiering/forbrukslån. Da det er det mye enklere å få én lånemegler til å sende søknaden til flere banker framfor å gjøre det på egenhånd. Prosessen er ment å forenkle hverdagen din ved at du sparer både tid og penger underveis.

Grunnen til at du sparer penger på denne måten er ganske enkelt konkurransen mellom norske banker. Sitter du med en god og solid privatøkonomi og kan vise til en fast inntekt er sjansene store for at bankene vil strekke seg langt for å ha deg som kunde. Ved å søke hos flere banker er muligheten tilstede for at du vil oppnå et bedre tilbud til slutt, og nettopp dette er hensikten med lånemeglere.

Ellers burde det fremheves at Ryddelånet som oftest vil utbetales ved hjelp av elektronisk signering. Telefinans samarbeider med landets ledende banker og finansinstitusjoner, og de aller fleste av disse har adoptert den nye teknologien som kreves for en slik løsning. Fordelen med Bank-ID er først og fremst den raske utbetaling av pengene, ved at du slipper å vente på en langsom postgang. Ofte vil det ta inntil én uke å sende gjeldspapirene frem og tilbake med posten, og enda mer hvis du bor i et utkantstrøk.

Kundebehandlere hos Telefinans vil også guide deg gjennom prosessen, og gi deg tilbakemelding underveis. De tjener penger på dette ved at bankene betaler en «belønning» for hver kunde. Det er i selskapets interesse at du som kunde blir ivaretatt på riktig måte og får dine finansielle behov oppfylt på en fornuftig måte. Hos Telefinans drar du nytte av en profesjonell kundeservice hvor du som kunde settes i fokus.

Vi anbefaler derfor Ryddelånet på det sterkeste for alle være lesere.

Tilbud på lån fra Telefinans

Lån fra Telefinans


  • Aldersgrense: 23 år
  • Lånebeløp: 5 000 – 500 000
  • Få tilbud om lån av flere banker

Norges eldste megler!

Lån 000 kr til 500 000 kr Søk her!
Annonse