Forbrukslån lar deg realisere drømmene dine

Med forbrukslån kan du realisere de drømmene du har sitter med i lang tid, og det er et verktøy til glede for deg og resten av familien.

Hva ønsker du deg?

For tiden kan du skaffe deg forbrukslån til rekordlav rente, og gunstige vilkår. Bankene er villige til å gjøre store innrømmelser for å ha deg som kunde, og du burde kjappe deg for å dra nytte av markedsforholdene. Først burde du likevel bestemme hva det er du ønsker deg? Husk at du kan låne mye penger med forbrukslån, og at bankene tilbyr så mye som kr 500 000 i lån.

Mange sitter med et ønske om å pusse opp hytte og hus, mens andre ønsker å kjøpe seg en båt. Har du bestemt hva du ønsker deg er det lettere å snakke med banken om å innvilge lånet. Forbrukslån er heller ikke tapte penger. Du betaler i prinsippet renter på anskaffelsen av en eiendel du kan selge senere. Dette gjelder spesielt i de tilfeller hvor du går til fysisk innkjøp av varer til f. eks oppussing.

Forbrukslån og framtiden

Forbrukslån er et verktøy, som lar deg realisere de håp og drømmer du har båret på i lang tid. Det kan likeså tilby en investeringsmulighet med god avkastning. Oppussing av bad eller andre deler av huset kan tilby deg en gylden mulighet for å investere i din egen eiendom. Når du til eksempel pusser opp badet vil det føre til økt trivsel for deg og familien samtidig som eiendommen går opp i verdi.

Dermed er det lett å se at du ikke nødvendigvis taper penger på et forbrukslån. Tvert i mot kan det være motsatt, ved at det du kjøper stiger i verdi. Nå er rentene så lave, at forbrukslån kan oppnås til en billig pris, som ofte ligger nær boliglånsrenten. Investerer du de pengene du låner i eiendeler, kan du fort havne i en situasjon hvor du faktisk tjener penger.

Andre muligheter

Utenom eiendom finnes det flere andre objekter du kan investere i. Husk at forbrukslån kommer uten begrensninger på hva du kan bruke pengene til, og det betyr at du selv står fritt til å kjøpe hva enn du vil. Flere Nordmenn har de siste årene valgt å investere i båt ved hjelp av forbrukslån. Et stort antall båter har blitt kjøpt og pusset opp ved hjelp av billige forbrukslån.

Du betaler ikke særlig mye for disse lånene heller. La oss ta et eksempel hvor du låner kr 200 000 med en effektiv rente på 7% per år. Dette er kr 14 000 per år, og du betaler dermed 14 000/12 = kr 1166 per måned. Det er en billig låneform du burde benytte deg av.

Bank NorwegianEff.rente 17,80%, 65.000,- o/5 år,Tot. 95.872,

Bank Norwegian lån


  • Best i test!
  • 18 års aldersgrense
  • Inntil 15 års nedbetalingstid

Brukernes favoritt!

Fra 5 000 til 500 000kr i lån
Søk her!
Annonse
OPP Finans Eff. 18,35%, 65 000,- o/5 år.Kost 32 784,- Totalt 97 784 kr.

OPP Finans


  • God minimumsrente
  • Tilbyr refinansiering
  • Mulighet for lang nedbetalingstid

Lav nominell rente

Lån 10 000 kr til 350 000 kr
Søk her!
Annonse
LendoEff. rente 9,61%, kr.150 000,- o/5 år, Tot.: 195 720,

Lendo


  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Tillater medsøker
  • Konkurransedyktig rente

Uforpliktende søknad!

Lån 10 000 kr til 400 000 kr
Søk her!
Annonse