L’EASY tilbyr varefinansiering til hyggelige priser

L’EASY er et finansieringsselskap som tilbyr gunstig finansiering av hvitevarer, elektronikk og mye annet. Lær mer om selskapet her.

Lån fra L'EASY

Lån fra L'EASY


 • Aldersgrense: 20 år
 • Nedbetalingstid: inntil 3 år.
 • Eff. rente: 12,53 - 26,62

Svar på 3 timer!

Lån 5 000 kr til 50 000 kr
Søk her!
Annonse

Hvilke tjenester tilbyr L’EASY?

leasyNavnet L’EASY gjenspeiler muligheten for å kunne lease produkter med nedbetaling over utvidet tidsperiode. Enda leasing er noe man ofte hører om til daglig kan det være vanskelig å forstå akkurat hva det innebærer. Her skal vi forklare litt nærmere hvordan L’EASY sine tjenester fungerer i praksis og de kostnadene som følger med. Leasing betyr ganske enkelt at man «låner» en vare over tid, hvor man enten kan betale kostnaden i små inkrementer, eller levere tilbake varen på en bestemt sluttdato. I L’easy sitt tilfelle kan du velge å enten kjøpe produktet kontant slik man gjør andre steder, eller få utsatt betaling i bytte mot en avgift. Denne avgiften reflekteres i det effektive rentenivået du får på finansieringen, og kan derfor sammenlignes med et vanlig forbrukslån.

L’EASY kan ikke regnes som en fullverdig bank enda den har et par likhetstrekk med andre kredittytere. Selskapet har spesialisert seg på kredittfinansiering av varekjøp samt levering/innstallering av en rekke produkter. L’EASY har som mål å profitere på dette ved å finansiere kjøpet samt tilby et par tilleggstjenester. For å illustrere kostnaden med slike varekjøp baserer vi oss på et eksempel som hentes fra selskapets egen hjemmeside.

I dette tilfellet velger man å handle en vaskemaskin på kreditt. Merkenavnet er Electrolux og maskinen har en utsalgspris på omtrentlig kr 10 000. Her vil du tilbys en finansiering som strekker seg over 59 måneder. I dette inkluderes det et termingebyr på kr 45, og renten er satt til 23,78%. Den samlede kostnaden for kredittfinansiering tilsvarer kr 9 866, og du behøver kun betale kr 309 i månedlige avdrag. Det betyr at du kan skaffe en flunkende ny vaskemaskin i bytte mot å betale noen få hundrelapper hver måned. Det er også fullt mulig å betale tilbake det du skylder før den opprinnelige fristen.

Når produktet leveres er det fortsatt L’EASY som sitter med eierdokumentene. Det betyr i prinsippet at varen kan inndras gjennom namsmannen på samme måte som andre produkter. Et klassisk eksempel på dette er de som ikke betaler avdraget på bilen sin. Det er også verdt å merke seg at rentevilkårene hos L’EASY varierer i henhold til hvor mye du låner. Hos L’EASY vil en kredittsum på kr 10 000 medføre en effektiv rente på 36,22%. Velger du derimot å handle varer for kr 15 000 vil rentenivået falle til 32,14%. Økes summen til kr 25 000 ender du opp med en rente på 28,87%. Disse prosentanslagene innebærer en nedbetaling over 60 måneder. Selskapet gjør det klart på sine sider at den effektive renten kan variere i henhold til kjøpesum, nedbetalingstid og resultatet av kredittsjekken de utfører. L’EASY vil med andre ord granske din kreditthistorie for å forsikre seg om at de får betalt for varene.

En fullverdig installering og finansiering av varer er relativt unikt i norsk sammenheng. Det gir deg som kunde flere fordeler du burde være klar over. For det første kreves det mye fysisk arbeid å frakte tunge hvitevarer til og fra hjemmet. Eldre mennesker vil typisk ha problemer med tunge løft, og må derfor søke hjelp hos familie og venner. For det andre kan det være vanskelig å montere slike varer på egenhånd. Ventiler, sluk og komplisert elektronikk har en tendens til å komplisere jobben. L’EASY lar deg slippe unna alt strevet, og gjør hverdagen enklere å håndtere. Hos selskapet kan du også velge blant et variert utvalg varer og tjenester. For eksempel kan du handle det meste som finnes av elektronikk og hvitevarer. Her kan du kjøpe tv’er, kjøleskap, vaskemaskiner dvd-spillere, pc’er, mobiltelefoner og en rekke andre produkter. Det varierte utvalget gjør det lettere for kunden å oppfylle sine behov til forskjell fra butikker som selger nisjeprodukter. L’EASY tilbyr også mer enn kun varefinansiering. Du har også muligheten til å låne inntil kr 50 000.

Forbrukslån fra L’EASY

leasy-minilanÅ låne penger fra L’EASY er like enkelt som å handle fysiske varer. Man fyller ut et skjema på nettsiden og får svar innen kort tid. Til forskjell fra andre banker er den maksimale lånesummen satt en del lavere. Du kan låne inntil kr 50 000 uten sikkerhet, med en relativt lang nedbetalingstid. I skrivende stund utgjør lånesummen så lite som en 1/10 av hva man finner hos noen andre aktører, og dette trekker ned vurderingen av lånet. En lånesum på kr 50 000 gir kunden likevel muligheten til å realisere mye, så lånet burde ikke avskrives av den grunn.

L’EASY har et lettfattelig søknadsskjema på nett. Den maksimale lånetiden er 60 måneder som tilsvarer 5 år. Den effektive renten varierer mellom 12,53% og 26,62%. Dette rentenivået ligger godt innenfor normalområdet sammenlignet med de fleste andre banker. For å illustrere kostnaden med et forbrukslån fra L’EASY har vi benyttet oss av et regneeksempel på selskapets hjemmeside. Her låner man kr 25 000 over en periode på 5 år. Den effektive renten er satt til 15,13% og det tilkommer et termingebyr på kr 45. Utover dette betaler man et gebyr for etablering på kr 695. Etter at lånets periode er utløpt vil man derfor ha betalt kr 35 008 totalt.

For å få innvilget lån hos L’EASY gjelder de samme standard reglene man finner hos andre banker. Man blir bedt om å sende inn dokumentasjon på inntekt og kopi av siste års selvangivelse. Dette er noe selskapet krever for å kunne danne seg et bilde av din kredittverdighet. Å låne penger hos L’easy er likevel ikke særlig billig sammenlignet med andre steder. Med en lav lånesats og høy effektiv rente faller vurderingen av lånet betraktelig sett i sammenheng med andre kredittytere. Les mer om dere minilån her.

Historien til L’EASY

Selskapet har sin opprinnelse i Danmark hvor det i 1985 ble etablert under navnet VaskRent. Dansken Niels Thorborg stod bak etableringen, og selskapet endret navn til L’EASY i 1992. De valgte raskt å utvide virksomheten, men gjorde sitt inntog i Norge først i 2007. Da overtok L’EASY alle aksjene i selskapet Thorn, som fram til da hadde vært den dominerende aktøren innen varefinansiering i Norge.

L’EASY har som filosofi å kunne tilby varer til gunstige priser til sine kunder med lave månedlige nedbetalinger. Å handle varer på kreditt er noe folk ofte kvier seg for, men med en kostnad som ikke overstiger mer enn et par hundrelapper i måneden er dette en svært overkommelig løsning. L’EASY er en ekspert på såkalt varefinansiering, hvor man kjøper en vare som betales ned i ettertid. Tanken er at kunden ofte ikke besitter nødvendig kapital til å fullfinansiere kjøpet av nye produkter. Dermed finnes det en nisje i markedet som L’EASY kan profitere på. Selskapet innså tidlig behovet for å kunne tilby variere produkter. I skrivende stund finner man omtrent alle populære merkenavn på salgslisten, og dette gjør det enklere for kundene å finne det de ønsker.

Det er lett å handle på selskapets nettsider, og man får en god oversikt over hvilke produkter som tilbys. Når du skal kjøpe produkter har du i prinsippet to valg, hvor det første er å benytte nettsiden. Her kan du også velge å få varene levert på døren hjemme mot et tilleggsgebyr. I tillegg tilbys det en fullverdig telefontjeneste hvor innringer settes i kontakt med en kundebehandler. Kostnaden for varelevering varierer, men beløper seg oftest til ca. kr 1 000. Selskapet henter i prinsippet sine inntekter fra to områder. Det første er videresalg av elektronikk, hvor de kjøper produktet til lavere priser enn det selges. Det neste er finansiering av disse produktene, hvor L’EASY krever et mellomlegg i form av en rentekostnad.

Du kan sammenligne dette med å ta opp et normalt forbrukslån og deretter handle et nytt kjøleskap i butikken. Her vil derimot L’EASY tilby deg både varen og finansieringen samtidig, og du sparer derfor tid og ressurser i prosessen. For å sukre tjenestetilbudet tilbyr de deg full innstallering og frakt mot et ekstra vederlag. Dette er noe de fleste kunder verdsetter, og er en viktig del av selskapets tjenestetilbud.

Hos L’EASY oppnår man ikke de mest gunstige prisene på markedet, og lån av penger er heller ingen billig affære. Til gjengjeld drar man nytte av en totalpakke med en forenklet søknadsprosess, frakt samt innstallering av produktene. Velger du å gjøre dette med et forbrukslån vil du måtte forvente en mer langdrøyd prosess. Først må du låne pengene fra banken, og deretter skal produktet kjøpes hos en forhandler. Til slutt må du frakte produktet hjem og installere det på egenhånd. Dette tar lang tid å gjennomføre, og av den grunn har L’EASY lyktes med sin forretningsmodell.

Lån fra L'EASY

Lån fra L'EASY


 • Aldersgrense: 20 år
 • Nedbetalingstid: inntil 3 år.
 • Eff. rente: 12,53 - 26,62

Svar på 3 timer!

Lån 5 000 kr til 50 000 kr
Søk her!
Annonse

Søknadskriterier

 • Søker må være fylt 20 år
 • Søker må ha fast inntekt
 • Søker må ha vært registrert i minst 3 sammenhengende år i Folkeregisteret i Norge
 • Ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker

L’EASY smålån

 • Lånebeløp: 5.000 – 50.000 kr
 • Aldersgrense: 20 år
 • Nedbetalingstid: inntil 60 mnd.
 • Rente: 9,90% – 23,90%

Fordeler

 • Svar på lånesøknaden innen 24 timer
 • Ingen krav til sikkerhet
 • Pengene rett inn på konto
 • Ingen spørsmål om hva pengene skal brukes til
 • Bestem ditt eget månedlige avbetalingsbeløp
 • Raskt og enkelt å få lån
 • Leasy kontakter deg umidelbart etter at du har søkt om lån
 • Uforpliktende. Du kan når som helst avbryte låneprosessen hvis du ombestemmer deg
 • Ulemper
 • Høy maksimumrente
 • Høyt etableringsgebyr i forhold til lånesum
 • Lav maksimum lånesum

Vilkår

 • Være fylt 20 år
 • Ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
 • Fast stabil inntekt
 • Gebyrer
 • Etableringsgebyr kr 695
 • Termingebyr kr 45
Lån fra L'EASY

Lån fra L'EASY


 • Aldersgrense: 20 år
 • Nedbetalingstid: inntil 3 år.
 • Eff. rente: 12,53 - 26,62

Svar på 3 timer!

Lån 5 000 kr til 50 000 kr
Søk her!
Annonse